Ma Ra Mu: Cred în România pentru că e o sursă inepuizabilă de inspirație

0
Publicat:

Sunt Lucia Hojda și cred în România pentru că cred într-un mulțam și un cu drag sincer.

Mă numesc Alexandra Maria Hojda și am constatat că românii reușesc să se descurce în absolut orice situație ceea ce denotă că sunt foarte creativi și foarte buni improvizatori și pe lângă asta mai știu și să facă haz de necaz.

Sunt Flavia Hojda și cred în România pentru că e o sursă inepuizabilă de inspirație.

Sunt Francesca Hojda și cred în România pentru că văd din ce în ce mai mulți tineri muzicieni talentați cărora nu le este frică să se exprime diferit și independent.

Salut! Sunt Hojda Iuliu și cred în România pentru că aici mi-am făcut prieteni de-o viață.

Sunt Pavel Ulici și cred în România pentru că sunt înconjurat de prieteni și colegi foarte talentați și creativi.

Sunt Cornel Ulici și cred în România pentru că în familia mea trei valori de bază sunt- să iubești, să fii sincer și să ai credință în Dumnezeu.

Tu de ce Crezi în România? Postează și tu pe social media un motiv concret pentru care Crezi în România. Adaugă #CredînRomânia și va apărea în @adevarulro Provoacă în text 3 prieteni cu @etichetă să te urmeze ❤️🇷🇴.

Cred în România este inițiativa unor tineri care au ales să demonstreze că România chiar merită încrederea noastră și să evidențieze oamenii, ideile și inițiativele cu care ne mândrimSusține proiectele tinerilor ambițioșipromovează ideile care schimbă comunități și prezintă poveștile românilor demni sperând să contribuie la întărirea sentimentelor de respect și de apartenență la comunitate, precum și de încredere în sine

Știrile senzaționale, opiniile negative și zvonurile deseori nejustificate domină spațiul mediatic și discursul public. Românii se critică disproporționat pe sine, sunt neîncrezători în autorități, suspicioși în semeni și pesimiști la adresa României. Totuși, Adevărul este că România se dezvoltă rapid și recuperează decalaje, aflându-se deja în rândurile țărilor prospere, sigure și dinamice. Milioane de români pricepuți și cinstiți își fac treaba cu demnitate acolo unde se află. Povestea lor merită să fie spusă pentru că este povestea României reale.

Ne dorim să facem din români o comunitate care să spună mândră: Cred în România! Alătură-te demersului și spune tuturor de ce Crezi în România!

#DestinatiaAnului

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite