Bob Rădulescu: „Cred în România pentru că, în primul rând, cred în mine, cred în partea mea bună“ VIDEO

0
Publicat:

Sunt @Bob Rădulescu, actor, tată, soț și om, și #CredînRomânia pentru că în primul rând cred în mine, cred în partea mea bună, cred în cuvintele mele bune, cred în acțiunile mele bune. Și dacă eu cred în ele, înseamnă că le fac tot mai des. Și dacă le văd tot mai des, rezultatele se văd. E ca atunci când bunicii noștri semănau o sămânță bună, aveau grijă de ea, o udau, o pliveau, vorbeau cu drag cu ea. Asta era primăvara. În toamnă, bunicii noștri recoltau sămânța bună pe care au plantat-o. Cred că e la îndemâna fiecaruia să aleaga să creadă în România. Și dacă noi credem în România și ne comportăm ca atare, România va fi bine, și noi cu ea vom fi din ce în ce mai bine.

Tu de ce crezi în România? Postează și tu pe social media un motiv concret pentru care Crezi în România. Adaugă #CredînRomânia și va apărea în „Adevărul”. Provoacă în text 3 prieteni cu @etichetă să facă la fel ❤️🇷🇴.

Cred în România este inițiativa unor tineri care au ales să demonstreze că România chiar merită încrederea noastră și să evidențieze oamenii, ideile și inițiativele cu care ne mândrimSusține proiectele tinerilor ambițioșipromovează ideile care schimbă comunități și prezintă poveștile românilor demni sperând să contribuie la întărirea sentimentelor de respect și de apartenență la comunitate, precum și de încredere în sine

Știrile senzaționale, opiniile negative și zvonurile deseori nejustificate domină spațiul mediatic și discursul public. Românii se critică disproporționat pe sine, sunt neîncrezători în autorități, suspicioși în semeni și pesimiști la adresa României. Totuși, Adevărul este că România se dezvoltă rapid și recuperează decalaje, aflându-se deja în rândurile țărilor prospere, sigure și dinamice. Milioane de români pricepuți și cinstiți își fac treaba cu demnitate acolo unde se află. Povestea lor merită să fie spusă pentru că este povestea României reale.

Ne dorim să facem din români o comunitate care să spună mândră: Cred în România! Alătură-te demersului și spune tuturor de ce Crezi în România!

#DestinatiaAnului #1Decembrie

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite