Întâlnirea traumatizantă a unor români cu mafia albaneză. „I-a spus soției că e o singură șansă să-mi salveze viața”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri români au avut o experiență cumplită cu un grup de infractori albanezi. Cei doi au scăpat cu viață, dar se tem și azi că întâmplarea s-ar putea repeta.

Tinerii români au fost amenințați cu pistolul. FOTO Pixabay
Tinerii români au fost amenințați cu pistolul. FOTO Pixabay

Un cuplu de tineri români a tras o spaimă soră cu moartea în Spania, la Barcelona. Angajată la un local din capitala Cataloniei, tânăra a atras privirile unor tineri ciudați care au trecut pragul restaurantului.

De aici și până la avansuri și remarci fără perdea nu a fost prea mult, însă femeia nu s-a lăsat impresionată. Nu s-a gândit însă niciodată la ce urmări ar putea avea această întâlnire neplăcută, chiar dacă una dintre colege i-a spus că bărbații sunt foarte periculoși și că fac parte din mafia albaneză.

Câteva săptămâni mai târziu cei doi s-au convins de ceea ce pot face infractorii. Iar de această dată întâlnirea s-ar fi putut termina prost. Într-o seară, pe când românii se întorceau de la Pineda de Mar, o stațiune aflată în apropiere de Barcelona, au avut vaga impresie că sunt urmăriți, dar inițial nu au dat prea multă importanță.

Au făcut însă o greșeală ce putea să le fie fatală. Au oprit în apropierea unei pădurici, pentru a se bucura puțin de aerul proaspăt și răcoros după o zi toridă și au făcut câțiva pași pentru a se dezmorți. Când s-au întors la mașină au avut o surpriză neplăcută.

Întâlnire de gradul zero

Când să ajungem la mașina pe care care o lăsasem într-un loc mai retras, într-un fel de parcare improvizată, din beznă au apărut patru inși, iar doi au scos imediat pistoalele și au invitat-o pe soția mea să urce pe bancheta din spate, iar unul din ei a îndreptat pistolul spre mine. I-a spus soției că are o singură variantă dacă vrea să îmi salveze viața și i-a cerut să se dezbrace. Ce a urmat a fost de coșmar. Unul m-a lovit și am căzut, iar ceilalți au obligat-o să se dezbrace și râdeau de ea. Nu au violat-o, dar au atins-o, au umilit-o”, a povestit bărbatul.

Minutele care au trecut, nu foarte multe, au părut a fi ore sau zile. Când infractorii s-au plictisit și au plecat, nu înainte de a-i amenința că vor reveni dacă intervine poliția, părea că trecuse o eternitate în teroare. „Nu ne-au niciun ban, doar s-au uitat la actele noastre, iar unul dintre ei le-a și fotografiat spunându-i că vor ști unde să ne găsească și dacă vorbim cu poliția”, a adăugat bărbatul.

De teamă să nu fie uciși, cei doi au hotărât până la urmă să nu apeleze la poliție. S-au consultat și cu o firmă de detectivi privați, însă aceștia le-au recomandat să uite incidentul.

„Au spus că e prea riscant să se pună cu mafia albaneză, că oamenii ăia fac parte din crima organizată și că sunt cunoscuți ca fiind foarte răzbunători. Am renunțat, dar încă trăim cu frica să nu se întoarcă dintr-un motiv sau altul. De atunci, soția nu i-a mai văzut niciodată în restaurant, parcă au intrat în pământ”, a încheiat el.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite