În avionul prăbuşit cu milionarul Dan Petrescu se afla şi fiica fostului comentator de Formula 1 Miki Alexandrescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO:  Corriere / Claire Alexandrescou, fiica lui Miki Alexandrescu, victimă în accidentul aviatic de la Milano
FOTO:  Corriere / Claire Alexandrescou, fiica lui Miki Alexandrescu, victimă în accidentul aviatic de la Milano

În avionul românesc prăbuşit duminică în Italia se afla şi una din fiicele fostului comentator sportiv Miki Alexandrescu, decedat în luna martie a anului trecut, informează GSP.

Toate cele opt persoane aflate la bord au murit în urma impactului, printre care şi Dan Petrescu, un asociat de-ai lui Ion Ţiriac, dar şi cele două fiice ale lui Miki Alexandrescu, notează G4 Media. 

Claire Alexandresco (34 de ani), fiica regretatului Miki Alexandrescu, s-a născut în Franţa şi era manager de publicitate (senior digital advertising and content digital manager pentru Europa de Sud la Pernod Ricard). Soţul său, Filippo Nascimbene, şi fiul lor, Raphael, se aflau de asemenea la bordul avionului. 

„Miki” Alexandrescu a făcut carieră la TVR, acolo unde a comentat ani în şir Formula 1, după care a trecut la Pro TV, când acest post de televiziune a transmis „Marele Circ”. Dan Alexandrescu, cunoscut ca „Miki” pentru apropiaţi şi pentru iubitorii sportului, a murit vineri, 13 martie, la 65 de ani, în urma unui infarct. 

Reamintim că un avion Pilatus PC-12, cu 8 persoane la bord, s-a prăbuşit în zona Via Marignano, lângă terminalul San Donato duminică, 3 octombrie. Conform primelor informaţii, avionul se afla în urcare în momentul în care unul dintre motoare a cedat. Aeronava a căzut peste o clădire aflată în renovare care a luat foc în urma impactului. 

Citeşte şi: Cine sunt victimele accidentului în care a murit magnatul Dan Petrescu. O altă familie, distrusă complet

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite