Darius, supraviețuitor al accidentului teribil de la 2 Mai, detalii cutremurătoare despre tragedie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Opt prieteni au fost loviți în plin de o mașină la 2 Mai, sâmbătă, și doi dintre ei au murit pe loc. La volan era un adolescent de 19 ani drogat, care a fugit apoi de la locul accidentului. Alți trei dintre cei opt tineri loviți au fost răniți, iar unul dintre supraviețuitorii tragediei, Darius, a povestit pentru România TV cum s-a produs impactul.

Opt prieteni au fost loviți în plin de o mașină la 2 Mai FOTO Facebook
Opt prieteni au fost loviți în plin de o mașină la 2 Mai FOTO Facebook

Darius Dumitru Bârzan este una dintre victimele șoferului drogat care a scăpat de sub control o mașină Mercedes de colecție și a lovit în plin un grup de tineri în localitatea 2 Mai.

„În dimineața zilei de ieri eram un grup de opt persoane, eu și încă șapte. Ne-am strâns pentru a serba ziua unui prieten care astăzi a făcut 21 de ani. Noi veneam dinspre Vama Veche spre 2 Mai, unde aveam cazarea. Pe drum, circa 90%, circa 35 de minute pe jos am avut o porțiune pietonală, pe partea pe care a avut loc și accidentul. Mai aveam o porțiune de drum de Drum Național care nu era prevăzută cu trotuar. Partea carosabilă avea o bandă pe stânga, una pe dreapta. Iar pe banda din dreapta, de unde venea și șoferul care i-a ucis pe Roberta și pe Sebastian, era un marcaj continuu care în mod normal un conducător auto nu poate să o atingă sau să treacă de ea.

Apoi acestă persoană a intrat în noi. Noi eram mai răsfirați ca grup. Erau trei băieți în față, care nu au pățit nimic, noi eram cinci în spate, tot așa mai răsfirați, dar pe o porțiune foarte mică. Pe noi ne-a lovit cu o viteză foarte mare”, a declarat Darius pentru sursa citată. 

Tânărul a ținut să precizeze că atât el, cât și ceilalți tineri alături de care se deplasa din Vama Veche spre 2 Mai se aflau în afara carosabilului în momentul impactului.

„S-a vehiculat prin presă, printr-o animație grafică, faptul că noi am stat pe partea carosabilă, însă noi am stat după marcajul continuu care se afla pe partea dreaptă, care practic nu putea fi încălcat de conducătorii auto. Noi am stat cât mai pe dreapta posibil ca să evităm o tragedie, dar din păcate nu am putut.”, a mai spus Darius.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite