Cum se dezice generalul Dumitru Dumbravă de „câmpul tactic“: „De unde să știu care este mersul anchetei?“ VIDEO

0
Publicat:

Generalul Dumitru Dumbravă a ajuns în fața polițiștilor pentru a semna controlul judiciar. Acesta a declarat că nu știe care este mersul anchetei, relatează Realitatea.net

Generalul Dumitru Dumbravă a ajuns din nou în fața oamenilor legii, de această dată pentru a semna controlul judiciar. La ieșire, acesta a declarat pentru jurnaliști că nu cunoaște mersul anchetei.

Generalul Dumitru Dumbrava / Photo: qmagazine.ro
Generalul Dumitru Dumbrava / Photo: qmagazine.ro

Reporter: Să ne așteptăm și la alți politicieni care să vină și să spună în fața oamenilor legii că dumnevoastră și cu Coldea ați cerut 750 de mii de euro? Vedem că a fost această sumă și la primarul din Rovinari, domnul Hideg.

Dumitru Dumbravă:  Dacă sunt astfel de oameni să meargă la DNA...

Reporter: Să ne așteptăm să mai apară?

Dumitru Dumbravă: De unde să știu care e mersul anchetei.

Întrebat de reporteri care sunt legăturile dintre acesta și primarul din Rovinari, generalul Dumbravă a refuzat să răspundă.

Reporter: Ce legături aveți cu primarul din Rovinari?

Dumitru Dumbravă: Știți dumneavoastră, datele din dosar au ajuns în presă și, până la proba contrarie, ce s-a scurs până acum din dosar are valoare de adevăr absolut.

Reporter: Era un contract între dumneavoastră și Robert Filip, care a fost ulterior reziliat.

Dumitru Dumbravă: Mă întrebați să dau date din dosar și am zis că nu am cum să vă dau date din dosar.

Dumitru Dumbravă și Florian Coldea sunt suspectați că ar fi încasat 200 de mii de euro de la primarul din Rovinari pentru a-l scăpa de ancheta parchetului European. Edilul din Gorj ar fi ajuns la generali cu ajutorul lui Bogdan Neidoni, potrivit Realitatea PLUS.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite