Copilă vândută de părinții români unui bărbat de 70 de ani. Ce sumă de bani au cerut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O româncă în vârstă de 27 de ani și partenerul său de viață și-au vândut propria fiică minoră pentru a presta servicii sexuale. Fata de numai 12 ani a fost oferită unui bărbat mult mai în vârstă. Copila și tatăl ei sunt de negăsit.

Fată de 12 ani, vândută pentru servicii sexuale de proprii părinți FOTO Shutterstock
Fată de 12 ani, vândută pentru servicii sexuale de proprii părinți FOTO Shutterstock

Părinții, ambii români plecați în Franța, și-au trimis fiica minoră să se prostitueze, în schimbul unor mari sume de bani. Oamenii legii au descoperit că, ultima data, fata a fost vândută unui septuagenar, conform cotidianului Le Figaro.

Suma de bani cerută pentru serviciile adolescentei

Cuplul i-a pretins bărbatului, în vârstă de 70 de ani, o sumă piperată de bani, în schimbul serviciilor sexuale, prestate de fiica lor. Mai exact, acesta a scos din buzunar 90.000 de euro.

O sursă judiciară a confirmat pentru AFP că, pe data de 22 februarie, a fost deschisă o anchetă judiciară, în care vârstnicul este inculpat pentru agresiune sexuală asupra unui minor sub 15 ani. De asemenea, mama fetei a fost pusă sub acuzare pentru trafic de minori. Ambii se află în arest preventiv.

Tatăl și victima sunt căutați de polițiști

Toți cei implicați își dăduseră întâlnire într-un cinematograf parizian, în data de 19 februarie. Polițiștii au reușit atunci să o prindă pe femeie și pe bărbatul de 70 de ani, care o agresa sexual pe adolescentă.

Tatăl a reușit să fugă și să o ia pe fată cu el. Ei sunt căutați în continuare de autorități, conform cotidianului.

Informațiile din dosar arată că părinții nu s-au aflat la prima faptă de acest fel, ci situații similare s-ar fi petrecut de mai mulți ani.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite