Autocar din Republica Moldova, răsturnat pe o șosea din Galați. Trei pasageri au fost răniți VIDEO

0
Publicat:

Din cauza zăpezii depuse pe șosele, un autocar cu pasageri din Republica Moldova a derapat și s-a răsturnat pe drumul E581, în județul Galați. Trei persoane au fost rănite.

Potrivit ISU Galați, incidentul a avut loc pe drumul E581, în dreptul localității Berheci, din județul Galați. Un autocar a derapat și s-a răsturnat în câmp. În autocar erau opt persoane din Republica Moldova, trei dintre ele au fost rănite. La fața locului au ajuns mai multe echipaje ISU și SMURD pentru a ajuta răniții.

Ninsoarea și viscolul continuă să facă probleme pe drumurile din județul Galați, unde zeci de autoturisme au rămas împotmolite.

Reprezentanții ISU Galați anunță că, în localitatea Cuca, sunt 20 de mașini blocate. De asemenea, un microbuz cu patru cetățeni moldoveni este împotmolit în comuna Vlădești. Se intervine și în zona localității Valea Mărului pentru deblocarea unei mașini în care se află o femeie gravidă.

De asemenea, s-a decis ca tronsonul de drum dintre localitățile Șendreni și Hanu Conachi DN 25 să fie închis circulației auto.

Autocar răsturnat în județul Galați FOTO: ISU Galați
Autocar răsturnat în județul Galați FOTO: ISU Galați

„Colegii noștri care au ieșit din tură nici acum nu au ajuns acasă. Au ajutat la deszăpezirea unei ambulanțe între Schela și Smârdan. Acum sunt în zona Izvoarele spre Independența și ajută șoferii care au derapat. Ei lucrează de peste cinci ore, după alte 24 de ore din tura de serviciu”, a transmis ISU Galați.

Probleme sunt și în municipiul Tecuci, unde pompierii intervin pentru deszăpezirea unei cisternă cu 40 de tone de motorină, care a rămas blocată.

Sinistrați din cauza zăpezii

Potrivit ISU Brăila, de vineri noapte, în localitățile Galbenu și Grădiștea sunt cazate persoane care nu au mai putut continua deplasarea din cauza efectelor fenomenelor meteorologice din ultima perioadă.

Sinistrații primesc hrană de la Primărie FOTO: ISU Brăila
Sinistrații primesc hrană de la Primărie FOTO: ISU Brăila

Astfel la Galbenu sunt adăpostite 30 persoane, iar la Grădiștea - 20 persoane (angajații operatorului economic din Brăila).

„Acestora le este asigurată cazarea și masa prin grija autorităților publice locale. Vor rămâne în locațiile respective până când deplasarea se poate face în siguranță”, a transmis ISU Brăila.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite