Articol publicitar

Anunţ privind concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație şi Justiție:

0
0
Publicat:

Consiliul Superior al Magistraturii, prin Institutul Naţional al Magistraturii, organizează la București, în perioada noiembrie 2022 –martie 2023, concursul de promovare în funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie  în condiţiile art. 52–52 indice 7 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare și ale Regulamentului privind organizarea și desfășurarea concursului de promovare în funcția de judecător la ICCJ, aprobat prin Hotărârea Secției pentru judecători nr. 960/2021.

Consiliul Superior al Magistraturii - CSM - sediu - cladire - FOTO Eduard Enea

În ședința Secției pentru judecători din data de 29.11.2022 s-a stabilit organizarea concursului si pentru ocuparea unui număr de 2 posturi la Secția a II-a civilă din cadrul ICCJ.

         Concursul constă într-o probă având ca obiect evaluarea actelor întocmite de candidaţi sau care privesc activitatea acestora și un interviu susținut în fața Secției pentru judecători.

         Pot participa la concurs judecătorii care au îndeplinit efectiv cel puțin 3 ani funcția de judecător la curtea de apel, au obținut calificativul „foarte bine” la ultimele 3 evaluări, nu au fost sancționați disciplinar în ultimii 3 ani și au o vechime de cel puțin 18 ani în funcțiile prevăzute la art.44 alin.(1) din Legea 303/2004, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

         Cererile de înscriere la concurs se depun la Consiliul Superior al Magistraturii, până la data de 15 decembrie 2022, inclusiv, conform calendarului de desfăşurare a concursului aprobat. Relații suplimentare se pot obţine de pe paginile de internet ale Consiliului Superior al Magistraturii, Institutului Național al Magistraturii și Înaltei Curți de Casație și Justiție (Web: www.csm1909.ro; www.inm-lex.ro; www.iccj.ro).

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite