REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 / adevarul.ro publică, miercuri, rezolvarea subiectelor de la proba scrisă la Istorie, la Bacalaureat

0
Elevii susţin miercuri, 3 iulie, proba scrisă la Istorie, la examenul de Bacalaureat 2013 FOTO Adevărul
Elevii susţin miercuri, 3 iulie, proba scrisă la Istorie, la examenul de Bacalaureat 2013 FOTO Adevărul

Absolvenţii clasei a XII-a susţin miercuri, 3 iulie, proba scrisă la Istorie, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul.ro publica, miercuri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva şi dezbate împreună cu profesori şi candidaţi la examenul de maturitate.

Examenul de Bacalaureat 2013 continuă miercuri, 3 iulie, cu proba scrisă la Istorie, la care sunt aşteptaţi să participe 37.294 de elevi, înscrişi pe listele de Bac 2013.

Subiectele la Bac 2013 vor fi publicate pe adevarul.ro şi vor fi rezolvate şi dezbătute în direct, în cadrul unor emisiuni dedicate examenului de Bacalaureat 2013, cu profesori. Emisiunile despre proba scrisă la Istorie la Bac 2013 vor fi transmise miercuri, 3 iulie,  pe adevarul.ro, începând cu orele 10.45, şi vor putea fi urmărite în direct pe site-ul adevarul.ro.

Aproape 175.000 de elevi din toată ţara vor da miercuri, 3 iulie, proba obligatorie a profilului de la examenul de Bacalaureat 2013. Cei care au terminat liceul la profil Uman vor da examen scris la Istorie, iar cei de la Real vor fi testaţi la Matematică.

În total, pentru examenul de Bacalaureat de anul acesta s-au înscris peste 188.000 de candidaţi. Dintre aceştia, în jur de 150.000 s-au prezentat luni la prima probă scrisă de la Limba şi Literatura Română, iar în jur de 7.000 la proba de la Limba Maternă, de marţi, potrivit datelor Ministerului Educaţiei.

Urmează vineri ultima probă de la Bac, proba la materia opţională conform profilului studiat, pentru care s-au înscris peste 165.000 de candidaţi.

Diferenţele în ceea ce priveşte numărul de candidaţi provin din faptul că o parte dintre aceştia sunt absolvenţi ai seriilor anterioare care au susţinut şi promovat unele dintre probe, echivalându-şi ulterior notele pentru această sesiune, au explicat reprezentanţii ministerului.

Examenul de Bacalaureat 2013 continuă miercuri, 3 iulie, cu proba scrisă la Istorie, la care sunt aşteptaţi să participe 37.294 de elevi, înscrişi pe listele de Bac 2013.


BUCUREŞTI: REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 / adevarul.ro publică, miercuri, rezolvarea subiectelor de la proba scrisă la Istorie, la Bacalaureat

BIHOR

SĂLAJ

SATU MARE

MARAMUREŞ

CLUJ

BISTRIŢA-NĂSĂUD

SUCEAVA

BOTOŞANI

IAŞI

VASLUI

BACĂU

NEAMŢ

ALBA

HUNEDOARA

CARAŞ-SEVERIN

ARAD

TIMIŞ

SIBIU

MUREŞ

BRAŞOV

MEHEDINŢI

GORJ

DOLJ

VÂLCEA

GIURGIU

PRAHOVA

DÂMBOVIŢA

ARGEŞ

TELEORMAN

OLT

CĂLĂRAŞI

BUZĂU

VRANCEA

IALOMIŢA

BRĂILA

GALAŢI

TULCEA

CONSTANŢA


Pe aceeaşi temă:

BAC 2013. Percheziţii la Liceul Bolintineanu din Sectorul 5 al Capitalei. Profesoarele aveau şpaga ascunsă în sutiene. Conducerea şcolii, demisă

Procurorii şi poliţiştii bucureşteni, cu sprijinul SRI, au descins luni la Liceul Bolintineanu din Capitală, unde există suspiciuni că examenul ar fi fost fraudat. Inspectoratul Şcolar a anunţat că directorul şi directorul adjunct al şcolii au fost demişi, alături de întreaga comisie de Bac de la acelaşi liceu. Ministerul Educaţiei susţine că nimeni nu a sustras subiectele înainte de examen. Mai mulţi profesori au fost duşi la audieri.

Perlele candidaţilor au început la ieşirea din examen: ”Ne-a dat ceva cu un negru, habar nu am, că n-am citit decât primul subiect. Da' un 7 iau”

Absolvenţii clasei a XII-a au susţinut luni,1 iulie, proba scrisă la Limba şi Literatura Română, la examenul de Bacalaureat 2013. Unii candidaţi au avut versiuni uluitoare despre examenul de Bac de azi: fie n-au citit decât primul subiect, fie au scris ”ceva sinonime”, fie chiar au întârziat trei ore la examen.

VIDEO BAC 2013 Rezolvarea integrală a subiectelor la Limba şi Literatura Română - profil Real şi Uman

Profesorul de română Ecaterina Stanca de la Colegiul Naţional „Tudor Vianu“ din Bucureşti a rezolvat toate subiectele de la examenul scris la română pentru ambele profiluri studiate de liceeni: Uman şi Real, dar a vorbit şi despre capcanele care puteau apărea.

BACALAUREAT 2013 Elevii faţă în faţă cu profesorii, capcanele şi baremele de corectare de la proba de Română

Profesoara Iulia Pop, care predă Limba şi Literatura Română la Colegiul Naţional „Sf. Sava“ din Capitală, a comentat împreună cu elevii subiectele primite de aceştia la prima probă a examenului de Maturitate.

BACALAUREAT 2013 Poliţiştii au luat Bac-ul. Cu duba

Elevii de clasa a XII-a au dat ieri prima probă scrisă la Limba Română. Liceenii au fost surprinşi de subiectele dificile, dar şi de scandalul de la Liceul „Dimitrie Bolintineanu“ din Capitală, unde profesorii au fost ridicaţi de poliţişti pentru că i-au ajutat pe elevi să rezolve subiectele.

Mai multe - Educație

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite