Competiţie de tabere în Marea Britanie pentru elevii pasionaţi de engleză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii talentaţi la limba engleză îşi pot depune eseul despre cum ar schimba ţara dacă ar fi preşedinţi pentru a câştiga un loc în tabere organizate inclusiv în Marea Britanie                FOTO Adevărul
Elevii talentaţi la limba engleză îşi pot depune eseul despre cum ar schimba ţara dacă ar fi preşedinţi pentru a câştiga un loc în tabere organizate inclusiv în Marea Britanie                FOTO Adevărul

Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie a lansat cea de-a 5-a ediţie a concursului naţional de creaţie în limba engleză „2013 Shakespeare School Essay Competition”, în urma căruia câştigătorii vor avea şansa să experimenteze viaţa într-un campus englezesc în tabere de 2 săptămâni la University College London şi Harrow House International College, în valoare de peste 1500 de lire fiecare. Alte două tabere sunt oferite în ţară.

Shakespeare School Essay Competition este un concurs naţional pentru tinerii care vor să îşi perfecţioneze limba engleză.

În fiecare an se înscriu peste 4.000 de copii şi tineri. Participarea la concurs este gratuită şi deschisă tuturor tinerilor din România, cu vârste cuprinse între 11 si 20 de ani, pasionaţi de limba engleză şi talentaţi la scris. 

Premiile oferite marilor câştigători constau în 4 tabere de limba engleză în Anglia şi România.

Copiii, preşedinţi de stat UE pentru o zi

Tema pentru eseul de participare, care trebuie depus până la data de 24 martie, porneşte de la ideea Anului European al Cetăţenilor: "elevii şi studenţii îşi imaginează că sunt preşedinţii unui stat european nou pe care îl pot construi aşa cum îşi doresc".

Detaliile despre teme, regulament şi înscriere pot fi găsite pe site-ul oficial al asociaţiei. Înscrierea în concurs se face pe pagina oficială a şcolii, unde participanţii pot încărca direct eseul.

Cumulat, în ediţiile de până acum, au fost corectate peste 12.000 de eseuri trimise de participanţi din peste 400 de localităţi din întreaga ţară şi au fost premiaţi peste 140 de copii şi tineri, dintre care 12 s-au bucurat de experienţa universitară britanică, participând în taberele internaţionale din Anglia, în campusurile unor universităţi de top ca Oxford, Cambridge sau University College London.

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite