Articol publicitar

Alege un Lider si vei deveni un Lider! Admitere 2019 la ASE

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
dee

Eşti absolvent de liceu şi vrei să ai un viitor sigur? Vrei să devii un om de succes? Alege un Lider şi vei deveni un Lider! Academia de Studii Economice din Bucureşti îţi oferă oportunitatea de a face parte dintr-o universitate de prestigiu, care are cea mai bună inserţie a absolvenţilor pe piaţa muncii autohtone şi care este liderul învăţământului superior economic şi de administraţie publică din Europa de Sud-Est.

La Academia de Studii Economice din Bucureşti ai posibilitatea să studiezi la unul dintre cele 24 de programe universitare de licenţă în limbile română, engleză, franceză sau germană, în domeniile Ştiinţe economice, Ştiinţe administrative, Sociologie şi Limbi moderne aplicate.

Poţi continua studiile la unul dintre cele 76 de programe universitare de masterat, dintre care două sunt Master in Business Administration (MBA) şi, de ce nu, să urmezi studiile doctorale în unul dintre cele 10 domenii. Detalii despre admitere găseşti pe pagina special dedicată Admitere ASE 2019www.admitere.ase.ro.

ASE vine cu o serie de oportunităţi pentru studenţii săi.

Având o poziţie excelentă pe harta capitalei, cele 7 clădiri ale campusului universitar se află în centrul Bucureştiului. Poţi studia în spaţii moderne de învăţământ: săli de curs şi amfiteatre dotate cu tehnologii de ultimă generaţie, 10 săli de lectură cu peste 400 000 de volume, săli de sport ultramoderne etc.

Universitatea noastră oferă studenţilor peste 5 000 de locuri de cazare în cele 12 cămine proprii, toate situate în zonele centrale ale oraşului, cu accesibilitate la mijloacele de transport în comun. 

sss

De asemenea, cantinele ASE, situate în Piaţa Romană şi campusul Moxa, te aşteaptă cu meniuri delicioase şi variate, iar un prânz sau o cină te costă în jur de 10 lei.       

Cu siguranţă, studenţia este cea mai frumoasă etapă din viaţa unui om. Este perioada în care te consideri deja suficient de matur încât să poţi lua singur decizii. Devenind student la ASE, poţi beneficia de numeroase oportunităţi pentru dezvoltarea ta personală şi profesională.

Voluntariatul este o experienţă de neuitat şi vei învăţa o mulţime de lucruri noi, vei cunoaşte persoane creative şi vei creşte alături de ele. Voluntariatul este o rampă de lansare către companiile mari, implicându-te în proiecte care vor ajuta la formarea viitoarei tale cariere. Este una dintre căile cele mai frumoase de a te forma şi de a te pregăti pentru ceea ce vei deveni. În cadrul ASE sunt numeroase asociaţii studenţeşti, unde vei avea posibilitatea să-ţi dezvolţi competenţele şi pasiunile, dar şi să te poţi implica în evenimente culturale, educaţionale, de responsabilitate socială, de binefacere şi sportive.

În timpul anilor de facultate, Academia de Studii Economice din Bucureşti îţi oferă oportunitatea de stagii şi programe de internship la mari companii româneşti şi multinaţionale. În fiecare an, ai ocazia să participi la Târgul de Joburi ASE Job & Internship Fair, dedicat în exclusivitate studenţilor şi absolvenţilor ASE. După absolvirea facultăţii ai şanse reale de a te angaja în companii multinaţionale, bănci şi instituţii financiare, autorităţi şi instituţii publice naţionale şi europene, organizaţii guvernamentale şi non-guvernamentale, diplomaţie, instituţii de învăţământ (pre)universitar, institute de cercetare, firme de consultanţă, audit şi evaluare financiară, companii de IT, publicitate, vânzări, agenţii de turism şi în multe alte locuri. ASE este universitatea cu cea mai bună inserţie a absolvenţilor pe piaţa muncii autohtone, conform QS World University Rankings 2018 - 81,35% dintre aceştia se angajează în mai puţin de 3 luni de la terminarea facultăţii. ASE a pregătit peste 300 000 de absolvenţi, deveniţi specialişti de top în România sau în străinătate.

xxxx

Academia de Studii Economice din Bucureşti oferă anual cca 3 400 de burse de performanţă, de merit, sociale sau ajutor ocazional. Valoarea burselor este între 580 – 1 400 lei. ASE vine în sprijinul studenţilor cu programul Erasmus pentru mobilităţi internaţionale. Anul acesta ASE oferă peste 500 de burse Erasmus. Ai astfel ocazia ca pentru o perioadă de timp, de un semestru sau un an universitar, să studiezi şi să cunoşti viată studenţească şi în alte universităţi din lume. Întreaga perioadă de studiu în străinătate îţi este recunoscută la facultatea ta din ASE. Venim în sprijinul tău oferindu-ţi posibilitatea de a-ţi perfecţiona cunoştinţele de limbi străine urmând unul dintre cele 9 cursuri facultative, gratis, pe perioada studenţiei.

Ca student la ASE ai ocazia de a beneficia de vacanţe inedite, alături de prietenii/colegii tăi într-una dintre taberele studenţeşti de la munte sau de la mare, oferite gratuit de ASE cu sprijinul Ministerului Tineretului şi Sportului. Totodată, te poţi înscrie la şcolile de vară organizate de facultăţile ASE.

Implică-te, fii activ şi alege un Lider! Cu siguranţă vei deveni un Lider! Diploma de absolvent al ASE constituie garanţia unui viitor sigur.

Informaţii complete, actualizate permanent, despre admiterea la ASE pot fi consultate pe pagina dedicată Admitere ASE 2019 şi pe pagina oficială de facebook ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCURESTI.

Film de prezentare al Academiei de Studii Economice din Bucureşti

EducațiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite