Un tânăr suspectat de utilizatorii de internet că ar fi atacatorul de la maratonul din Boston a fost găsit mort

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sunil Tripathi, un tânăr de 22 de ani, care studia la Universitatea Brown şi care a fost dat dispărut la mijlocul lunii martie, a fost găsit mort de poiliţia locală, care i-a recuperat cadavrul din râul Provence.

Tripathi a fost acuzat pe nedrept de unii utilizatori pe internet, în mod special cei de pe site-ul Reddit, că ar fi fost implicat în dublul atentat cu bombă de la maratonul din Boston.

Dara Chadwick, un reprezentat al departamentului de sănătate din Rhode Isalnd, a declarat pentru BBC News:  „Am confirmat identitatea tânărului găsit în apele râului Provence“.

Familia studentului a confirmat tragicul eveniment pe pagina de Facebook create pentru a-l găsi, „Help us find Sunil Tripathi“.

Înainte ca actualii suspecţi ai atentatului cu bombă din Boston să fie identificaţi, mai mulţi useri Reddit au concluzionat în mod eronat că dispariţia sa a fost din cauză că tânărul plănuise atacul cu bombă de la maratonul din Boston.

Momentan, încă trei suspecţi, colegi ai lui Djohar Ţarnaev, au fost arestaţi pentru implicare în cazul dublului atentat. 

SUA



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite