Un poliţist american de origine română a fost împuşcat de 8 ori în SUA. Se află în stare critică VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Un român care lucra ca şi poliţist în Statele Unite a fost împuşcat de 8 ori, în noaptea de luni spre marţi, în timpul unei misiuni din Phoenix, Arizona. Acesta se află în stare critică, relatează hotnews.ro citând ABC Arizona.

Şeful poliţiei din Phoenix, Jeri Williams, a declarat că poliţistul Tyler Moldovan, 22 de ani, efectua o patrulă într-un complex de apartamente în jurul orei  02.00 noaptea., după ce poliţia a fost sesizată printr-un apel la 911 că o maşină circulă haotic şi cu mare viteză în zona respectivă.

Essa Williams în vârstă de 24 de se ascundea pe terasa unui apartament, moment în care a scos pistolul şi a tras înspre ofiţerul Moldovan, potrivit hotnews.ro.

Ofiţerul de poliţie a fost împuşcat de 8 ori, inclusiv la cap şi este în continuare în stare critică potrivit sursei citate. 

Presa locală relatează povestea poliţistului de origine română, despre care spune că obişnuia să cânte la tubă în formaţia Bisericii Penticostale Române „Happy Valley” (Valea Fericirii- n.red), ultima oară când a făcut acest lucru fiind chiar în weekend, în cadrul slujbei de seară.

„Vestea este un şoc total pentru noi”, a spus Claud Olar, unul dintre membrii formaţiei care cântă la biserică, care a mai povestit că Tyler este un om devotat care a dat dovadă de etică şi loialitate în tot ceea ce face. „A făcut asta în şcoala generală, în liceu, la academia de poliţie şi ca poliţist”, a spus Olar.

Tyler Moldovan a absolvit Academia de Poliţie în martie şi a împlinit 22 de ani luna trecută.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite