O femeie acuzată de pedofilie a rămas gravidă cu un minor de 13 ani

0
Publicat:

O femeie, în vârstă de 31 de ani, acuzată de pedofilie, a rămas gravidă cu victima sa, un băiat de numai 13 ani. Inculpata a cerut un acord de recunoaștete a vinovăției, însă mama adolescentului a luptat pentru ca acesta să fie respins.

O femeie a rămas gravidă cu un băiat de 13 ani FOTO Pixabay
O femeie a rămas gravidă cu un băiat de 13 ani FOTO Pixabay

Andrea Serrano a fost arestată în iulie 2022, pentru două acuzații: agresiune sexuală asupra unui copil, de către un adult aflat într-o poziție de încredere și agresiune sexuală asupra unui copil, notează publicația Daily Star.

Avocații ei au încercat să negocieze un acord de recunoaștere a vinovăției, cu procurorii din Colorado, pentru ca femeia să poată evita pedeapsa cu închisoarea, dar după un protest din partea mamei băiatului, decizia a fost anulată.

Postul local de știri 11 News a relatat că Serrano, din Fountain, Colorado, va face 90 de zile de închisoare, excluzând șapte zile executate anterior, pe lângă faptul că va trebui să respecte în continuare termenii inițiali ai acordului de recunoaștere a vinovăției.

Aceștia includ un program de supraveghere intensivă a infractorilor sexuali, a cărui perioadă ar putea și cuprinsă între 10 ani până la viață. Durata de încercare, care va fi executată, nu a fost clarificată în sala de judecată joi (18 mai), când a avut loc procesul.

Curții i s-a spus că polițiștii din Fountain au început să o investigheze pe femeie, în urma unui pont, primit pe 27 iunie 2022. Serrano a fost arestată după ce „a confirmat” că avea o relație cu adolescentul.

Andrea Serrano
Andrea Serrano

Mama băiatului a insistat asupra pedepsei cu închisoarea

Jurnaliștii postului de televiziune au vorbit cu mama victimei, legat de încheierea respectivului acord de recunoaștere a vinovăției, la începutul acestui. Ea nici nu a vrut să audă de faptul că inculpata ar putea rămâne în libertate.

Simt că dacă ea ar fi bărbat și el ar fi o fetiță, cu siguranță ar fi diferit. Ei ar căuta mai mult. Simt că pentru că el nu este femeie, ei nu o fac. Au compasiune pentru ea”, a declarat mama adolescentului

De asemenea, ea și-a exprimat îngrijorarea, atunci când a vorbit cu instanța în timpul pronunțării sentinței, spunând că ar fi un „exemplu negativ pentru comunitate” dacă Serrano nu ar ajunge în spatele gratiilor, susținând că ar trebui să meargă la închisoare”, chiar și pentru o perioadă mică de timp.

Infractoarea este deja mămică

Când a fost condamnată, canalul de știri a declarat că Serrano a luat loc în boxa acuzaților și și-a cerut scuze victimei, familiei acesteia, familiei ei și copiilor ei.

Avocații lui Serrano au menționat că în trecut cazuri similare au primit înțelegeri similare, indiferent de sexul suspectului, iar judecătorul a confirmat că acest lucru este adevărat, dar a spus totuși că nu era convins că pedeapsa cu închisoarea nu era justificată în acest caz.

Postul de televiziune relatează că judecătorul a spus că pedeapsa cu închisoarea ar fi potrivită în plus față de acordul de recunoaștere a vinovăției, din cauza îngrijorării legate de mesajul pe care l-ar putea transmite femeia pedofil comunității.

Serrano va intra în închisoare săptămâna viitoare, după ce i s-a acordat o amânare de șapte zile pentru a se asigura că ai săi copii au fost îngrijiți.

SUA



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite