Moment viral. O femeie a început să țipe într-un avion că un pasager „nu e real”: „Puteți să muriți cu ei!” VIDEO

0
Publicat:

O înregistrare video cu o femeie care face scandal la bordul unui avion American Airlines a devenit virală, după ce femeia a acuzat un alt pasager că „nu este real”, relatează The Independent.

În înregistrarea video, care a devenit rapid virală, o femeie poate fi văzută mergând pe culoarul avionului plin în timp ce țipă că vrea să coboare din avion. 

„Vă spun, mă dau naibii jos din avion și există un motiv pentru care mă dau naibii jos”, se aude femeia strigând în timp ce mergea pe culoarul avionului. „Și puteți să mă credeți sau nu. Puțin îmi pasă”. 

„Dar vă spun că nenorocitul ăla din spate nu este real”.

Înregistrarea a surprins apoi momentul în care majoritatea pasagerilor, care au rămas așezați pe toată durata incidentului, s-au întors să privească în spatele avionului, spre care gesticula femeia.

Femeia și-a continuat apoi tirada: „Puteți să rămâneți în avionul ăsta și puteți să muriți cu ei. Eu nu am de gând”.

În timp ce se pregătea să iasă din avion, un alt pasager a putut fi auzit spunându-i cu voce tare femeii: „La revedere!”.

Incidentul neobișnuit s-a viralizat FOTO Captură video
Incidentul neobișnuit s-a viralizat FOTO Captură video

Clipul video ar fi fost filmat la bordul unui zbor American Airlines care a plecat de pe Aeroportul Internațional Dallas-Fort Worth, potrivit DailyMail, care a precizat că autorul original al videoclipului a susținut că incidentul a întârziat zborul cu trei ore.

Autorul videoclipului a mai susținut că femeia „nu a fost arestată și a trecut de securitate după ce toți pasagerii au fost nevoiți să coboare din avion”. 

Clipul, care a fost vizionat de peste 10 milioane de ori pe TikTok, a fost intitulat: „AA [American Airlines], ce faceți în legătură cu asta?”

Femeia a stârnit atât amuzament în rândul internauților, cât și îngrijorare, mulți speculând la ce se referea aceasta.

Trebuie să văd despre cine vorbește”, a comentat o persoană, alături de un emoji cu o față de râs, în timp ce alta a spus: „Trebuie să văd despre cine vorbește. Lol, modul în care toți și-au întors capul și s-au uitat”

„Întrebarea mea este cum de toată lumea își păstrează fața serioasă?”, a întrebat altcineva.

Alții au comparat scenariul cu filmele, unii sugerând că clipul le-a amintit de momentul în care personajul lui Kristen Wiig din Bridesmaids a început să vadă lucruri în timp ce se afla în stare de ebrietate la bordul unui avion.

Mai multe alte persoane au dezvăluit că probabil ar urma-o pe femeie în afara avionului, o persoană explicând: „Nu știu, pare tulburată, aș crede-o”.

Alții au spus că s-au uitat suficient de mult la „Final Destination” pentru a fi, de asemenea, îngrijorați de afirmația femeii.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite