Ideea năstrușnică de locuit a unei românce: „Am spus cât de uimitor ar fi să trăiești acolo, am fost încântată!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O româncă stabilă în California a avut o ide năstrușnică de locuit. Tânăra a cumpărat un avion imens pe care l-a transformat în casă de locuit. Mai mult decât atât, aeronava se află pe un teren plasat direct sub zona de decolare a unui aeroport. 

O tânără care locuiește în SUA și-a cumpărat un avion pentru a transforma în casa visurilor sale Pentru că este un fan al aviației nu a putut rezista ideii. Spune că va încerca să-l închirieze ca spațiu de vacanță doritorilor.

Tânăra și-a cumpărat unul dintre cele mai mari avione din lume FOTO Adevărul
Tânăra și-a cumpărat unul dintre cele mai mari avione din lume FOTO Adevărul

Povestea româncei Carla Cary, stabilită încă de la vârsta de 5 ani în SUA, a început în 2020, când ea și soțul căutau un loc pentru a-și construi prima casă și și-au găsit terenul ideal chiar în fața unui aeroport.

Terenul a fost plasat direct sub calea de zbor. Pentru cei mai mulți, acest lucru ar fi neatrăgător, dar, în calitate de fan pe viață, am fost încântată. Îmi amintesc că am vorbit cu vecinul meu după aceea și am spus cât de uimitor ar fi să trăiești acolo unde să poți vedea avioanele în fiecare zi, însă cel mai bun lucru ar fi să trăiești într-un avion (...) În acel moment, fața mi-aș luminat și am început să investighez ”, a declarat Cary pe site-ul Just A Plane House, citat de lanation.com.ar

„Îi vom da o nouă viață”

Când tânăra a văzut că este un vis realizabil și că alți oameni deja o făceau peste tot în lume, a început proiectul. În primul rând, a căutat peste tot să-și cumpere avionul scos din funcțiune, pe care la luat în 2021 . 

Vehiculul aerian are 63,7 metri lungime. Deși nu va renunța la unele dintre spațiile originale în noua locuință, va elimina altele, conform celor legat de antreprenoare pe rețelele de socializare. „ Voi transforma cea mai mare aeronavă comercială cu două motoare din lume în ceva proaspăt și nou. În loc să lăsăm acest avion să fie casat și distrus, îi vom da o nouă viață” , a spus tânăra.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite