Dalai Lama îşi sărbătoreşte cea de-a 80-a aniversare în California. Cadoul pentru liderul spiritual tibetan ar trebui să fie un act de compasiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dalai Lama împlineşte 80 de ani, iar evenimentul este sărbătorit printr-un jubileu de trei zile care a început duminică în districtul Orange din statul american California.

Luni, Dalai Lama împlineşte 80 de ani, eveniment care este sărbătorit timp de trei zile în statul american California, în districtul Orange. Startul jubileului a fost dat chiar de sărbătorit, câştigătorul Premiului Nobel pentru Pace ţinând un curs despre creativitate şi compasiune, notează KTLA 5.

Discursul lui Dalai Lama de la finalul primei zile a fost difuzat online şi a fost plin de invitaţi-vedetă. Activistul pentru drepturile omului din Iran (dar şi câştigător al Premiului Nobel pentru Pace) Shirin Ebadi a fost printre cei care i-au urat la mulţi ani liderului spiritual tibetan. Printre alţi invitaţi au fost şi actriţele Julia Ormond şi Sharon Stone.

În loc de cadouri, organizatorii au cerut susţinătorilor din jurul lumii să facă cunoscute acte de compasiune, folosind reţelele sociale unde să posteze filmuleţe, fotografii sau gânduri, însoţite de hashtag-ul #withcompassion (cu compasiune).

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite