Cum a reușit un american a reușit să câștige de șase ori la loterie. Câți bani va primi

0
Publicat:

Un american din statul Massachusetts, veteran al războiului din Vietnam, a reușit să câștige de șase ori la o loterie organizată în Statele Unite, acesta afirmând că s-a bazat pe intuiție, potrivit BBC.

Americanul a câștigat aproximativ două milioane de dolari
Americanul a câștigat aproximativ două milioane de dolari

Raymond Roberts participă de peste 20 de ani la astfel de jocuri de noroc. Acesta a intrat pe 15 decembrie într-un magazin care vinde alcool în Massachusetts pentru a juca la loteria „Lucky for Life“, potrivit Agerpres.

Potrivit declaraţiilor sale, intuiţia l-a făcut să nu cumpere un singur bilet, ci şase bilete. Mai mult decât atât, el nu a bifat numere diferite pe cele şase bilete, ci exact aceleaşi numere pe fiecare bilet.

Numerele alese de el au fost cele norocoase în cadrul acelei extrageri, iar el a câştigat 390.000 de dolari pentru fiecare bilet câştigător.

Raymond Roberts a ales să încaseze imediat suma aferentă pentru cinci bilete - câştigând astfel în total aproape 2 milioane de dolari.

Pentru cel de-al şaselea bilet câştigător, el a optat pentru o variantă de plată, astfel că va încasa 20 de plăţi anuale în valoare de 25.000 de dolari fiecare.

O combinaţie de zile de naştere şi de aniversări

Raymond Roberts spune că numerele câştigătoare reprezintă o combinaţie de zile de naştere şi de aniversări ale unor membri din familia lui, pe care le-a folosit în trecut şi la extragerile organizate de alte loterii.

Americanul, care locuieşte în Fall River, un oraş aflat la 80 de kilometri sud de Boston, a declarat că intenţionează să îşi cumpere mai întâi o motocicletă.

Potrivit reprezentanţilor loteriei Lucky for Life, şansa ca o persoană să câştige suma anuală de 25.000 de dolari pentru următorii 20 de ani este de 1 la 1.813.028.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite