Cum a reușit un câștigător la loterie din Florida să piardă 36 de milioane de dolari. Ce a uitat să facă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce l-a lovit norocul, ghinionul a fost unul și mai mare, pentru un câștigător la loteria din Florida. Omul nu a știut nici de una, nici de alta, motiv pentru care a ratat șansa de a se îmbogăți. Premiul pe care ar fi trebuit să îl primească era în valoare de 36 de milioane de dolari.

Biletul câștigător nu a fost validat FOTO X (Twitter)/ New York Post
Biletul câștigător nu a fost validat FOTO X (Twitter)/ New York Post

Un jucător de loterie din Florida a reușit să piardă cei 36 de milioane de dolari, pentru că nu a validat un biletul la Mega Millions, potrivit Business Insider.

Milionar fără să știe

Prin urmare, câștigătorul a ratat termenul limită pentru a-și revendica premiul. Perioada alocată de revendicare, de 180 de zile pentru extragerea Mega Millions din august, s-a încheiat cu data limită de 11 februarie.

Biletul Quick Pick câștigător a fost achiziționat de la un magazin Publix din Jacksonville, a raportat Mega Millions, dar nu a fost niciodată revendicat. Opțiunea Quick Pick permite unei mașini să selecteze aleatoriu numerele de loterie ale unui jucător. Aceste biletele de loterie costă 2 dolari.

Ce se va întâmpla cu banii

După cum prevede legea din Florida, 80% din bani vor fi transferați către un fond fiduciar pentru educație.

Restul de 20% vor fi reținuți pentru fondul de premiere.

Un alt bilet de loterie din Florida a rămas nerevendicat în decembrie, deținătorul său pierzând, la vremea respectivă, suma de 44 de milioane de dolari. Pentru a valida premiul uriaș în numerar, participantul trebuie să viziteze sediul Loteriei din Florida din Tallahassee și să autentifice biletul. Biletul fusese cumpărat în iunie, de la o benzinărie Sunoco din Kissimmee.

Un alt bilet câștigător, dus pe apa sâmbetei

În septembrie anul trecut, un jackpot Powerball a crescut la 835 de milioane de dolari, după ce mai multe extrageri nu au avut desmenat niciun câștigător.

Într-un alt accident nefericit la loterie, o femeie din California și-a distrus accidental biletul câștigător, după o extragere ce a avut loc 2021. Femeia nu a putut oferi dovada necesară cum că avea biletul câștigător, deoarece l-a stricat punându-l în mașina de spălat, alături de rufe.

Mega Millions este oferit în 45 de state, Washington DC și Insulele Virgine.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite