Un rapper rus s-a sinucis să nu ajungă pe front: „Nu sunt pregătit să ucid!“

0
Publicat:

Mobilizarea parțială a lui Putin îi sperie de moarte pe ruși. Un rapper, în vârstă de 27 de ani,  s-a sinucis vineri, 30 septembrie, aruncându-se de la etaj. Tânărul a lăsat un mesaj video în care a anunțat că nu este pregătit să ucidă, relatează Daily Mail, citând mai multe site-uri de opoziție din Rusia.

Rapperul rus Walkie s-a sinucis FOTO Instagram
Rapperul rus Walkie s-a sinucis FOTO Instagram

Ivan Vitalievich Petunin, cunoscut sub numele de scenă Walkie, s-a sinucis din cauza mobilizării anunțate în Rusia. Acesta a decis să-și ia viața pentru a evită să fie trimis pe frontul din Ucraina.

Trupul neînsuflețit al rapperului rus a fost găsit, pe 30 septembrie, în apropierea unei clădiri înalte de pe strada Congressnaya, din Krasnodar, în sudul-estul țării.

Iubita lui Walkie a confirmat vestea tragică, precizând că bărbatul s-a aruncat de la etaj, dintr-o clădire în care locuiseră împreună.

Petunin, care a servit anterior în armata rusă și a fost tratat într-un spital de boli mintale, a publicat un mesaj video cutremurător pe rețelele sociale, unde a spus că a decis să-și ia viața din cauza mobilizării: „Dacă vezi acest videoclip, atunci nu mai sunt în viață… Nu pot să iau păcatul crimei pe sufletul meu. Prefer să rămân în istorie ca un om care nu a susținut ceea ce se întâmplă. Nu sunt pregătit să ucid pentru niciun ideal… Nu am dreptul să ridic o mitralieră și să trag în oameni”, a transmis rapperul în înregistrare.

Mii de oameni fug de frica războiului

De asemenea, el părea să se teamă că mobilizarea parțială a lui Putin s-ar putea transforma în curând într-o mobilizare toatală, pe fondul afirmațiilor că Moscova intenționează să cheme 1 milion de oameni pentru a salva invazia eșuată.

Putin a stârnit panică anunțând mobilizarea parțială a rezerviștilor pentru a întări trupele în Ucraina. Astfel, un exod uriaș a fost declanșat de mobilizarea parțială a dictatorului de la Kremlin. În timp ce mii de bărbați, femei și copii ruși fug peste graniță în țările vecine, inclusiv Georgia, Kazahstan și Finlanda, Ivan Vitalievich Petunin, care a purtat numele de scenă Walkie, s-a sinucis pentru a nu fi recrutat în războiul din Ucraina.

Peste 194.000 de cetățeni ruși au fugit din țară de când Putin a anunțat mobilizarea parțială a rezerviștilor pentru a-și consolida trupele în Ucraina, pentru a evita încorporarea. În unele cazuri, bărbații ruși au recurs la ruperea membrelor.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite