Un nou atac cu drone în Rusia. Ținta, o stație de pompare a petrolului

0
Publicat:

Două drone au avariat sâmbătă dimineață o clădire administrativă a unei conducte de petrol în regiunea Pskov, situată în vestul Rusiei, a anunţat sâmbătă guvernatorul regional, citat de AFP.

FOTO Google Maps
FOTO Google Maps

Este vorba de cea mai recentă explozie produsă într-o serie de atacuri aeriene în Rusia în ultimele săptămâni, informează AFP, potrivit Agerpres.

„La primele ore ale dimineţii, o explozie a avariat clădirea administrativă a conductei de petrol în apropiere de Litvinovo, în districtul Nevelski”, la aproximativ zece kilometri de graniţa cu Belarus, a comunicat guvernatorul Mihail Vedernikov.

La scurt timp după aceea, clădirea a fost „avariată în urma unui atac cu două vehicule aeriene fără pilot”, a adăugat el.

Nu au fost raportate victime, iar o anchetă este în curs de desfăşurare, a precizat Mihail Vedernikov.

Potrivit unor informaţii neconfirmate publicate de Baza, un canal rusesc de Telegram cu surse în serviciile secrete, un atac cu drone a vizat staţia de pompare a petrolului Transneft din Pskov.

În ultimele săptămâni, informaţiile privind atacuri cu drone în Rusia s-au înmulţit, în general în regiunile situate la granița cu Ucraina. Două drone au avariat vineri clădiri în centrul oraşului Krasnodar, în sudul Rusiei.

Moscova pune aceste atacuri pe seama Kievului și a susținătorilor săi occidentali, dar Ucraina neagă aceste acuzaţii.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite