Patriarhul Kirill le cere rușilor să se roage pentru Vladimir Putin și pentru comandanții militari

0
Publicat:

Rușii sunt îndemnați de către Patriarhul Kirill al Moscovei să se roage pentru Vladimir Putin, comandanții militari și politicienii țării, care au nevoie de ajutor divin pentru a lua deciziile corecte în războiul din Ucraina. 

Patriarhul Kirill FOTO: EPA-EFE
Patriarhul Kirill FOTO: EPA-EFE

 „Astăzi, trăim un moment foarte dificil, așa că rugăciunea noastră este una specială. Ne rugăm pentru șeful statului nostru și comandantul suprem, Vladimir Vladimirovici Putin, care poartă o responsabilitate deosebită. Rugăciunea noastră este și pentru toți comandanții militari și cei care dețin puterea. Marii cneji de care ne amintim astăzi, Alexandr Nevski și Daniel al Moscovei, au reușit să îmbine misiunea politică, misiunea militară, conducerea trupelor și a armatei cu sfințenia lor. Și poate că acea combinație este o garanție că o țară care are acest tip de conducere nu va comite niciodată crime militare”, a fost mesajul patriarhului, potrivit Digi24

Forțele invadatoare rusești au pierdut în ultimele două săptămâni peste 1.800 de soldați în sudul Ucrainei, a anunțat luni purtătoarea de cuvânt al Comandamentului Operațional Sud al Ucrainei, Natalia Humeniuk.

Mai mult decât atât, rușii au pierdut în același interval de timp peste 100 de tancuri, 500 de vehicule blindate, două avioane și două elicoptere. 

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite