Grupul de mercenari Wagner al Rusiei caută recruți pe platforma Pornhub

0
Publicat:

Grupul de mercenari Wagner al Rusiei a publicat un anunț pe platforma Pronhub prin care vrea să atragă noi recruți, ca urmare a pierderilor suferite în conflictul din Ucraina, conform New York Post.

Armata privată, fondată de Prigojin, un aliat apropiat al președintelui rus Vladimir Putin, a plasat un anunț extrem de sugestiv pe popularul site porno, îndemnând spectatorii de sex masculin să nu se mai complacă și să aplice pentru un loc de muncă la Wagner.

În reclamă, o femeie blondă cu ruj roșu este văzută învârtind o acadea supradimensionată în gură, în timp ce o voce feminină răgușită toarce pe fundal: „Suntem cea mai tare armată privată din lume".

„Recrutăm luptători din toate regiunile Rusiei.

„Nu vă masturbați, mergeți să lucrați pentru PMC Wagner". Apoi, pe ecran apare un număr de telefon, despre care se spune că este asociat cu recrutorii Grupului Wagner.

Wagner a deschis 42 de centre de informare în Rusia

Postul de știri ucrainean Ukrainskaya Pravda, care a prezentat informația, susține că videoclipul a fost partajat pe canalele Telegram de către persoane care locuiesc în regiunile Kemerovo și Volgograd din Rusia.

Foto: Telegram
Foto: Telegram

Prigozhin a anunțat deschiderea a 42 de centre de informare în întreaga Rusie pentru a înscrie noi recruți pentru grupul său paramilitar de o brutalitate notorie, care a suferit pierderi colosale în timp ce încerca să captureze orașul-cheie Bahmut din estul Ucrainei.

Membri mascați ai Grupului Wagner au vizitat școli din Moscova pentru a ține „discursuri despre carieră" și a lua datele de contact ale elevilor.

La câteva luni de la începerea războiului, Wagner a înscris până la 40.000 de deținuți din închisorile din Rusia, oferindu-le grațierea, dacă supraviețuiesc șase luni pe front.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite