Cum sunt ademeniţi străinii în Rusia: „Femei frumoase, gaz ieftin. Nu întârzia, vine iarna” VIDEO

0
0
Captura

Pe reţelele sociale este distribuit un videoclip cu autor necunoscut prin care străinii sunt încurajaţi să se mute în Rusia.

Clipul prezintă imagini pitoreşti, pe fond muzical, în timp ce o voce bărbătească spune într-o engleză cu accent care sunt motivele pentru care Rusia este ţara la care oricine ar trebui să viseze acum, scrie Digi24.

Fatima Tlis, jurnalistă de investigaţie ruso-americană, spune că dacă nu ar fi promovat pe canalele ruseşti, clipul ar părea mai degrabă o satiră.

„Aceasta este Rusia, bucătărie delicioasă, femei frumoase, gaz ieftin, istorie bogată, literatură faimoasă în lume, arhitectură unică, teren fertil, electricitate şi apă ieftine, balet, taxiuri ieftine, valori tradiţionale, creştinism, ospitalitate, vodcă, economie care rezistă la mii de sancţiuni. E timpul să te muţi în Rusia! Nu întârzia, vine iarna (Winter is coming - replica celebră din Game of Thrones)” - este mesajul din clip. 

Şi, culmea ironiei, un internaut remarcă faptul că imaginea uneia dintre fetele din clip este preluată din videoclipul unui cântec ucrainean.

Mai multe - Rusia

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite