VIDEO Aroganţă de „ales“: deputatul Iurie Muntean a ameninţat un reporter, în timpul şedinţei Parlamentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitriţa Ciuvaga, reporterul Publika TV, a fost ameninţată de deputatul comunist Iurie Muntean, în timpul şedinţei Parlamentului Sursa: Publika.md
Dumitriţa Ciuvaga, reporterul Publika TV, a fost ameninţată de deputatul comunist Iurie Muntean, în timpul şedinţei Parlamentului Sursa: Publika.md

După încercarea nereuşită de a obţine o pauză de 45 de minute în timpul şedinţei de azi a Parlamentului, deputatul comunist Iurie Muntean şi-a vărsat furia pe o jurnalistă. „Voi avea grijă personal să nu mai lucrezi în presa locală“, a ameninat-o „alesul“ pe reportera Publika TV.

După ce-au ocupat tribuna Parlamentului, comuniştii şi-au vărsat furia pe jurnalişti. Deputatul Iurie Muntean i-a cerut socoteală reporterei Publika TV Dumitriţa Ciuvaga şi a ameninţat-o că va face astfel încât jurnalista să nu mai lucreze în mass-media moldovenească. 

"Eu am auzit în direct că Iurie Muntean a început bătaia. Voi avea grijă personal ca să nu mai lucrezi în presa locală“, s-a răstit comunistul. „Mă ameninţaţi? Ce am făcut eu? Imaginile au fost în direct!“, i-a răspuns reportera Publika TV. 

„Majoritatea parlamentară trebuie să-şi menţină calmul în astfel de situaţii şi să ducem până la capăt agenda parlamentară. Am auzit că deputaţii comunişti şi-au permis să ameninţe jurnaliştii. Este foarte urât ceea ce fac. Altfel nu pot interpreta“, a spus preşedintele Parlamentului, Igor Corman.

"Deputatul PCRM Iurie Muntean şi-a permis în mod deschis şi pe un ton ridicat să ameninţe colega noastră de breaslă. Comunistul a ameninţat-o direct că foarte curând nu va mai activa în domeniu jurnalistic. E un fapt regretabil şi nu înţeleg cum acest comportament se încadrează în limita bunului simţ", a susţinut şi reporterul Moldova 1 Vasile Munteanu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite