VIDEO Analistul Oazu Nantoi, cu Kalaşnikov şi bâtă la postul public de televiziune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oazu Nantoi, în platou cu Kalaşnikov şi cagulă. FOTO Facebook
Oazu Nantoi, în platou cu Kalaşnikov şi cagulă. FOTO Facebook

Analistul politic Oazu Nantoi i-a îndemnat aseară pe moldoveni, în cadrul emisiunii „Moldova în direct” de la postul public de televiziune, „să stea strâmb şi să gândească drept unde este pace şi de unde vine războiul şi ura, de unde vine omul cu acest intrument. Avem de ales. Haideţi să gândim“.

Comentatorul a apărut la începutul emisiunii cu cagulă pe cap, cu un Kalaşnikov şi o bâtă în mâini, ambele legate cu panglica Sfântului Gheorghe.

„Putin, Krîm, banderovţî, faşistî, Ucraina, russkii mir, tomojenîi soiuz, gheorgevskaia lentocika, pobeda. Aceste cuvinte, stimaţi telespectatori, tot mai des pot fi auzite în mass-media, iar omul cu cagula şi cu aceste scule tot mai des apare la televiziuni, în special cele di Federaţia Rusă“, a spus analistul.

El a spus că nu a vrut să sperie pe nimeni doar că îşi doreşte că moldovenii să fie mai lucizi. „Unchii mei nu au luptat la război ca Rogozin să-şi bată joc de noi, de cetăţenii Republicii Moldova, la noi acasă, nu au murit pentru aceea ca trupele ruseşti să se afle ilegal pe teritoriul Republicii Moldova“.

Vedeţi aici toată emisiunea

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite