VIDEO Actorul Sergiu Voloc a fost reţinut de poliţie pentru că a făcut scandal într-o instanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscutul actor de comedie Sergiu Voloc a fost reţinut astăzi de poliţie după ce a făcut scandal la Curtea Supremă de Justiţie, fiind nemulţumit de o decizie a instanţei prin care a fost condamnat pentru conducere în stare de ebrietate.

Incidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 13.00, în sediul CSJ din strada Petru Rareş din Chişinău. Instanţa anunţă printr-un comunicat de presă că, ingnorând somările pazei, actorul a pătruns în spaţiile restricţionate pentru accesul publicului.

„Mai mult, manifestând un comportament absolut inadecavat şi dorind să-şi manifeste dezacordul cu deciziile judecătoreşti prin care a fost condamnat penal, Sergiu Voloc a deteriorat mai multe uşi de la birourile magistraţilor, a înjurat angajaţii şi i-a ameninţat cu violenţă fizică. Asistenţii judiciari l-au imobilizat, iar la scurt timp acesta a fost reţinut de poliţie“, se mai arată în comunicat. 

În februarie, CSJ a lăsat în vigoare decizia Curţii de Apel Chişinău prin care artistul a fost amendat cu 11.000 de lei şi privat de dreptul de a conduce în decurs de trei ani pentru că ar fi fost prins beat la volan, în aprilie 2012. Atunci el a refuzat să dea testul de alcoolemie şi să fie supus examenului medical.

Revoltat de această decizie definitivă, actorul şi-a exprimat revolta în câteva postări pe Facebook:„Sistemul judecătoresc din Republica Moldova se ocupă cu represii şi teroare fizică şi psiologică, sunt terorişti, de dat foc la case şi de umplut închisorile cu ei“; „Mă pregătesc să arunc cu coctail Molotov în Curtea Supremă şi Curtea de Apel“.

Mai mulţi internauţi au cerut ca Voloc să fie eliberat, observând că cei care fură milioane scapă cu amenzi, iar un actor s-a ales cu dosar penal pentru un fleac. „Libertate lui Sergiu Voloc! Când sistemul e putred, nu dai vina pe artişti. Când toate javrele sunt la libertate, nu-l arestezi pe Voloc! Băi miliţienilor şi judecătorilor, sunteţi ca nişte gopnici, ca nişte tituşki!“, a acuzat sciitorul Alexandru Vakulovski.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite