Un nou accident a curmat viaţa unui bărbat. Două femei au ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a produs în această dimineaţă. FOTO Arhivă
Accidentul s-a produs în această dimineaţă. FOTO Arhivă

Un bărbat a murit, iar două femei au suferit traumatisme în urma unui accident produs în această dimineaţă, 29 iulie, pe drumul ce leagă satul Sofia şi oraşul Drochia. Impactul s-a produs după ce unul dintre şoferi nu s-a asigurat când a ieşit la depăşire.

Marcel Cimbriciuc, inspector superior auto de stat din cadrul Inspectoratului de patrulare Drochia, a declarat pentru IPN că, potrivit cercetărilor preliminare, ambele automobile se deplasau în aceeaşi direcţie. Într-un moment, şoferul din „Honda” a decis să depăşească autovehiculul din faţă, dar a pierdut controlul volanului şi a lovit lateral automobilul de model „Audi”. Impactul a fost atât de puternic încât ambele automobile au fost proiectate în copacii de pe acostament.

În consecinţă, şoferul din „Audi”, în vârstă de 35 de ani, a murit pe loc, iar mama acestuia, care se află în automobil, a fost transportată la spital cu diverse traumatisme. Spitalizată a fost şi prietena şoferului din „Honda”, în vârstă de 33 de ani. Conducătorul auto a scăpat nevătămat. Preliminar, vinovat de accident se face conducătorul din „Honda”, care a încălcat regulile de depăşire.

Un alt accident soldat cu deces a avut loc, marţi, în satul Marineşti din raionul Sângerei. Ofiţerul de presă al INP, Uliana Catan, a declarat pentru IPN că este vorba despre un bărbat de 65 de ani, care, deplasându-se cu bicicleta, a încercat să traverseze strada ieşind brusc de după un microbuz, moment în care a fost accidentat de un automobil. Bărbatul a murit în drum spre spital.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite