Sergiu Mocanu: Vreau să fiţi conştienţi că războiul poate veni peste R. Moldova VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Mocanu, ex-deputat.
Sergiu Mocanu, ex-deputat.

Liderul Mişcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, a făcut un apel disperat către cetăţenii moldoveni, avertizându-i să fie conştienţi „că poate veni războiul peste noi”, în contextul invaziei ruse din Ucraina.

„Vreau să deveniţi conştienţi că poate veni războiul peste noi. Cei care m-aţi auzit câdn strigam în gura mare că „este un criminal Plahotniuc” şi nu m-a crezut nimeni, vă rog să mă credeţi prin asociere că vă spun adevărul”, a declarat Sergiu Mocanu la emisiunea „Puterea a patra” de la N4.

Politicianul a precizat că nu este vorba despre o invazie a armatei ruse în Moldova, ci despre diversiuni şi provocări menite să ducă la iscarea unui război civil.

„Eu îi chem pe cei din instituţiile de stat, ofiţeri din serviciile noastre speciale, din Poliţie. Vă rog să fiţi conştienţi pentru că va trebui să rezistăm. Uitaţi-vă în jurul Dvs şi vedeţi cum umblă ei şi cum au şoşoteli deja prin unităţile Dvs că genocidul ăsta trebuie oprit. În Moldova nu există genocid. În Moldova există multe probleme - energetice, lumea e săracă etc., dar nu este genocid pentru care trebuie să vină coloana a cincea a lui Putin şi să răstoarne puterea legitimă. Trebuie să fim pregătiţi că războiul nostru va fi unul civil, în Chişinău, când va trebuie să luptăm cu cozile de topor ale lui Putin de aici”, a spus Mocanu.

Declaraţiile pot fi urmărite integral de la minutul 43:30

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite