Republica Moldova promovată ca destinaţie turistică, la Expo-Milano

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vizitatorii „Expo-Milano” au avut posibilitatea de a descoperi o nouă destinaţie turistică şi a admira „Pomul Vieţii” din Republica Moldova, care îndeamnă vizitatorii să urmeze calea spre noi decoperiri, prin gastronomia, vinul, ospitalitatea, tradiţiile moldoveneşti şi frumuseţea regiunilor rurale.

În cadrul evenimentului, Agenţia Turismului din Republica Moldova a prezentat spotul video de promovare al ţării pe plan internaţional, o linie de suvenire cu brandul turistic şi o expoziţie de fotografii cu cele mai frumoase peisaje din Moldova. Astfel, cei prezenţi au plecat acasă cu câte un suvenir care să le amintească că oricând pot descoperi Moldova. 

De asemenea, pavilionul Republicii Moldova a găzduit şi o prezentare culinară oferită de „Air Solaris”, care au îmbinat inovaţia cu tradiţia gustului, folosindu-se în totalitate energia solară în procesul de gătire. 

Toţi cei care păşesc pragul pavilionului Republicii Moldova la „Expo-Milano” degustă vinurile moldoveneşti, tradiţionalele plăcinte şi energia dansului popular.

Amintim că, din 1 mai 2015, Republica Moldova participă, în premieră, cu pavilion propriu, la expoziţia globală „Expo-Milano 2015”, care se desfăşoară la Milano, Italia. Genericul ediţiei este ,,Hrană pentru planetă. Energie pentru viaţă”. În primele trei luni de la lansarea „Expo-Milano 2015”, Republica Moldova a prezentat cele mai importante ramuri ale economiei precum agricultura, textilele, vinificaţia şi turismul. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite