PDM a depus actele pentru înregistrare în alegerile parlamentare. Pavel Filip: Ne dorim o luptă a ideilor, a viziunilor, nu doar declaraţii şi vorbe goale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pavel Filip

Partidul Democrat din Moldova a depus joi, 20 mai, actele pentru înregistrare în alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie curent. Liderul democrat, Pavel Filip, a spus că îşi doreşte ca de data aceasta să se facă o altfel de campanie electorală: o campanie a faptelor şi nu a declaraţiilor goale.

„Să lăsăm faptele să vorbească despre formaţiunile politice. Îmi doresc să avem o luptă a ideilor, o luptă a viziunilor, nu doar declaraţii tari, critici şi multă murdărie în această campanie. PDM a făcut primul pas, a venit cu Plan de ţară, pe care va fi bazat şi programul nostru electoral. Şi îmi doresc ca şi alte formaţiuni politice să vină cu o viziune pentru ţară”, a declarat Pavel Filip.

Liderul democrat s-a arătat convins că PDM se va regăsi în următorul parlament şi va face diferenţa, asigurând o majoritate pro-europeană  care să facă ireversibil parcursul european al Republicii Moldova.

„PDM este un partid cu tradiţii, cu cele mai bune structuri în teritoriu şi este formaţiunea politică cu resursa umană cea mai puternică. Avem în partid oameni care au în spate realizări concrete: miniştri, preşedinţi de raioane, primari, oameni care au condus instituţii de stat. Mizăm pe oamenii care pot face diferenţa, care înţeleg ce înseamnă un plan de ţară, o viziune pentru Republica Moldova şi nu se vor lăsa ademeniţi doar de declaraţii populiste”, a menţionat preşedintele PDM.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite