Metaliştii din Republica Moldova organizează un concert în susţinerea victimelor din „Colectiv”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concert de muzica metal la Chisinau. FOTO: Alexandru Tarlev
Concert de muzica metal la Chisinau. FOTO: Alexandru Tarlev

Patru trupe de metal vor organiza la Chişinău un concert caritabil cu genericul „Împreună rezistăm”. Concertul va avea loc în clubul Albion pe 13 noiembrie, iar banii de pe urma vânzării biletelor vor fi transferaţi în contul Fundaţiei Estuar care se ocupă de ajutorarea familiilor şi victimelor incendiului din clubul Colectiv, Bucureşti.

În cadrul concertului de caritate vor evolua formaţiile Abnormyndeffect, Harmasar, Rubycone, Autist. Preţul unui bilet este de 70 de lei.

„Vrem sa vă atenţionăm că clubul Albion a fost verificat recent şi acesta corespunde tuturor normelor de siguranţă: două ieşiri şi lucruri necesare pentru a interveni în caz de urgenţă. Vă îndemnăm să fiţi solidari cu oamenii care au avut de suferit şi comunitatea care a pierdut multi oameni buni. Facem apel la unitate între toţi oamenii care fac parte din comunitatea metal locală, este o tragedie comună”, au scris organizatorii pe pagina de Facebook.

anunt conert metal

Fundaţia Estuar a deschis două conturi de donaţii - unul în lei şi altul în euro - pentru sprijinirea familiilor victimelor incendiului ce a avut loc în club Colectiv:

Cont în RON: 

RO45RNCB0064004896460001 
Fundaţia Estuar
Banca Comercială Română, Sector 5, Bucureşti

Cont în Euro:
RO64 RNCB 0076 0048 9646 0029 
Fundaţia Estuar
Banca Comercială Română, Sector 5, Bucureşti

Adresa băncii: Bdul Tudor Vladimirescu nr. 57, Bl. T 4, sector 5, Bucureşti.
SWIFT: RNCBROBU

Estuar Paypal - fundatiaestuar@gmail.com 
Merchant account ID - VQKGP9J7MTA9E

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite