Israelul va produce o puşcă automată cu două ţevi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit reprezentanţilor firmei Silver Shadow, care va prezenta la noua armă la expoziţia Eurosatory, cele două ţevi vor spori precizia şi puterea de ochire, anunţă Vocea Rusiei.

Compania israeliană Silver Shadow anunţă că este gata să înceapă producţia de puşti automate cu două ţevi. Potrivit reprezentanţilor firmei, cele două ţevi vor spori precizia şi puterea de ochire. Acestei puşti i se potriveşte echipamentul standard (magaziile M4/M16). Arma va fi prezentată la expoziţia Eurosatory, care va avea loc în luna iunie la Paris.

Despre această puşcă se cunosc foarte puţine lucruri, în afară de faptul că ea aparţine liniei Gilboa, elaborată în baza M16 şi include mai multe tipuri de arme automate - de la pistoale până la puşti cu lunetă.

Anterior şi americanii şi ruşii au elaborat mitraliere cu două ţevi. Aşa-zisul proiect Salvo realizat de specialiştii americani aşa-şi nu a fost dus până la capăt. Ruşii au realizat puşca AO-63 cu două ţevi. Deşi a demonstrat calităţi bune, mitraliera nu a fost acceptată pentru lansarea în producţie şi de utilizare largă în armată de o comisie de stat din Uniunea Sovietică.

Modelul puştii sovietice a fost folosit în schimb de Hollywood în filmul Red Scorpion.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite