Două femei din Drochia, stropite cu acid de către tatăl uneia din ele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două femei din oraşul Drochia au ajuns la Centrul de Leziuni Termice din Chişinău cu arsuri pe corp şi pe faţă după ce tatăl uneia dintre ele, beat fiind, le-a stropit cu acid.

Solicitată de IPN, Lilia Harea, ofiţer de presă la Inspectoratul de Poliţie Drochia, a spus că incidentul a avut loc miercuri seara. Un bărbat de 65 de ani, locuitor al oraşului Drochia, a revenit acasă în stare de ebrietate şi s-a luat la ceartă cu fiica, de 34 de ani. În apărarea tinerei a sărit prietena, în vârstă de 28 de ani, care îi făcea o vizită. Înfuriat, bărbatul le-a stropit cu un acid necunoscut, dintr-o sticlă pe care nu se ştie de unde a luat-o.

Bărbatul a fost reţinut pentru 72 de ore, iar cele două femei au fost duse la Spitalul raionul Drochia, iar de acolo – la Chişinău. Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală.

Octavian Cirimpei, directorul Centrului de Leziuni Termice din Chişinău, a declarat pentru IPN că femeia de 34 de ani s-a ales cu arsuri mai uşoare, iar cea de 28 de ani este la terapie intensivă, prezentând arsuri profunde, de gradul trei şi parţial patru. Medicii suspectează la ea şi leziuni inhalatorii. De asemenea, are arsuri la suprafaţa globilor oculari. Femeia va avea nevoie de un tratament de lungă durată, cu multe intervenţii chirurgicale.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite