Două femei din Drochia, omorâte de un şofer beat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
acces interzis

Două femei au fost accidentate, în raionul Drochia, de un şofer urcat băut la volan. Una dintre ele s-a stins pe loc, iar alta a murit mai târziu la spital. Şoferul este reţinut pentru 72 de ore.

Solicitată de IPN, Ina Moscaliuc, ofiţer de presă al Inspectoratului de Poliţie Drochia, a spus că dimineaţă, la ora 07.28, un automobil condus de un tânăr de 22 de ani, din Drochia, se deplasa dinspre satul Ţarigrad spre oraşul Drochia. Acesta a lovit doua femei, de 46 şi 52 de ani, care se deplasau pe marginea carosabilului. În urma impactului, una din victime a decedat pe loc, iar cealaltă a fost dusă la spital, dar nu a putut fi salvată. Una dintre victime este o localnică, iar cealaltă e din raionul Căuşeni.

Testul alcoolic a indicat 0,51 mg/l alcool în aerul expirat de şofer, ceea ce indică o stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat.

Şoferul este pompier. Liliana Puşcaşu, ofiţer de presă al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, a confirmat pentru IPN că este vorba de un angajat al IGSU, dar instituţia nu comentează cazul până la finalizarea anchetei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite