Dorin Chirtoacă: „Este un mandat câştigat pe bune. I-am rupt!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorin Chirtoacă se află la al treilea mandat de primar al municipiului Chişinău. FOTO Adevărul
Dorin Chirtoacă se află la al treilea mandat de primar al municipiului Chişinău. FOTO Adevărul

Dorin Chirtoacă s-a arătat mai mult decât mulţumit de campania electorală desfăşurată şi rezultatele alegerilor, despre care spune că „sunt pe bune”. „Este un mandat câştigat pe bune. Cum se spune, i-am rupt! Este o şansă unică în viaţă să fii de trei ori primar al unei capitale!”, a spus Chirtoacă.

Liderii Partidului Liberal au organizat o conferinţă de presă în care au vorbit despre rezultatele scrutinului local.

Mihai Ghimpu, liderul Partidului Liberal, a venit cu un mesaj pentru cetăţenii Republicii Moldova. „Nu v-am manipulat, nu v-am trădat, nu v-am furat şi aşa vom fi mai departe. Suntem un partid pentru oameni. Cred că cele mai multe mulţumiri le merită Dorin Chirtoacă care a salvat capitala de ciuma socialistă şi a întărit poziţia partidelor proeuropene. Liberalii au câştigat alegerile în două centre raionale, Criuleni şi Nisporeni, este o premieră pentru noi”, a spus Ghimpu.

Acesta a vorbit şi despre o potenţială coaliţie de guvernare. „Iar se va zice că noi avem cerinţe şi Ghimpu vrea să fie preşedinte. Dar condiţiile noastre sunt condiţiile europene. Vrem o guvernare proeuropeană, profesionistă, altfel - nu”, a menţionat Ghimpu. Despre Igor Dodon, care crede că alegerile au fost fraudate, Ghimpu a spus că „el a băut lapte de capră şi s-a îmbătat”.

Dorin Chirtoacă le-a spus chişinăuienilor că ţara nu-i va uita. „Votul de ieri nu a fost doar pentru funcţia de primar, ci pentru continuarea cursului european. Este singura noastră şansă de a trăi bine. În 10-15 ani se va întâmpla acest lucru. Şi Republica Moldova va deveni ţara lucrului bine făcut. Înţelegem punctul de vedere al celor care au votat pentru contracandidată. Îi vom convinge că ceea ce propunem noi e mai bine decât himera propusă de socialişti”, a declarat primarul ales.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite