Dodon, către Maia Sandu: Totuşi poate mergem la film? Sandu: La câte păcate aţi făcut mai bine aţi merge la biserică!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO protv.md
FOTO protv.md

Dezbaterile electorale din seara de 10 noiembrie de la Moldova1 au atins şi subiectul Bisericii. După ce Igor Dodon ironic a invitat-o pe Maia Sandu la un film, aceasta a refuzat oferta, afirmând că socialistul trebuie să se ducă la biserică la câte păcate are.

Dodon: Doamna Sandu, aţi spus că nu discutaţi cu mine, acum discutaţi, totuşi poate mergem la film? Eu v-am propus data trecută. 

Sandu: Domnule Dodon, la câte păcate aţi făcut în această campanie, mai bine aţi merge la biserică.

Dodon: Doamna Sandu, la biserică se merge nu doar când ai păcate

Sandu: Să faceţi selfie, da?

Dodon: Este datoria oricărui creştin să meargă la biserică. De aceea, dacă dumneavoastră aţi uitat drumul săre biserică, noi putem să vă-l arătăm

Sandu: Pe mine mă vede Dumnezeu când merg la biserică, dar dumneavoastră în schimb aţi murdărit biserica cu această campanie.

Remarca Maiei Sandu cel mai probabil este legată de subiectul mult discutat în ultima vreme la Chişinău, anume despre implicarea bisericii în politică. Asta după ce Episcopul de Bălţi, Marchel, alături de alţi preoţi a îndemnat deschis, ca oamenii să voteze pentru socialist. Anterior şi Mitropolitul Moldovei, Vladimir, a sugerat că Dodon trebuie susţinut în această campanie, iar preşedintele PSRM nu a ezitat să apară în Mitropolit.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite