Descindere cu mascaţi la Comisariatul General de Poliţie. Şeful poliţiei criminale, Ruslan Saachian, şi comisarul-adjunct pentru lucru operativ, Alexei Loza, au fost suspendaţi din funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ofiţerii brigăzii „Fulger“ au ieşit după o oră şi jumătate din sediul CGP. Sursa: Publika.md
Ofiţerii brigăzii „Fulger“ au ieşit după o oră şi jumătate din sediul CGP. Sursa: Publika.md

Din surse neoficiale ofiţerii brăgizii „Fulger“ au făcut percheziţii în biroul vicecomisarului Alexei Laza şi cel al directorului Poliţiei Criminale Ruslan Saachian, pe cazul maiorului Andrei Axenti demis de Ministerul Afacerilor Interne.

Descindere în forţă, azi dimineaţă, la Comisariatul General de Poliţie, când 17 ofiţeri mascaţi de la brigada „Fulger“ înarmaţi cu automate au intrat în clădirea instituţiei. Mascaţii au ajuns la CGP în jurul orei 9.00 şi au ieşit cu două pachete de culoare albastră, după circa o oră şi jumătate. Acţiunea a fost organizată de direcţia Securitate Internă şi poliţiştii de la Fulger, relevă jurnal.md.

„Au fost controale interne de serviciu“, a spus purtătorul de cuvânt al Comisariatului General de Poliţie, Adrian Jovmir.

Din surse neoficiale mascaţii au făcut percheziţii în biroul vicecomisarului pe lucru operativ Alexei Laza şi cel al directorului Poliţei Criminale, Ruslan Saachian, pe cazul fostului lor subaltern Andrei Axenti, demis de la Ministerul de Interne. 

Pe 11 ianuarie, Axenti a accidentat patru pietoni în sectorul Botanica al Capitalei. Acesta se afla în stare de ebrietate la volan, în timpul orelor de lucru. Victimele s-au ales cu răni multiple şi au fost internate la Urgenţă. Pe acest caz a fost deschis un dosar penal.

Vom reveni cu noi informaţii.

Republica MoldovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite