Cumpără cărţi de colecţie şi DVD-uri la superofertă, la standul „Adevărul“ din cadrul Salonului Internaţional de Carte pentru Copii şi Tineret

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Salonul Internaţional de Carte pentru Copii şi Tineret are loc la Moldexpo şi va reuni mai mulţi expozanţi şi edituri de carte din Moldova şi din Străinătate. Te aşteptăm cu cărţi alese şi Colecţii de DVD-uri la preţuri promoţionale.

Completează-ţi biblioteca de-acasă cu cele mai bune cărţi de Colecţie, oferite de Editura Adevărul. Tot ce trebuie să faci este să vii între 3 şi 6 aprilie, la Moldexpo, la cea de-a XVIII-a ediţie a Salonului Internaţional de Carte pentru Copii şi Tineret. 

Te aşteptăm cu un stand mare, unde ai posibilitatea să cumperi orice volum doreşti, la preţuri fără concurenţă. Iată şi un pont: între 3 şi 6 aprilie vei putea cumpăra, la salon, colecţia de DVD-uri „Tom şi Jerry“ pentru copiii tăi, cu un super discount de 40%!

Salonul de carte pentru copii este organizat de Secţia Naţională a Consiliului Internaţional al Cărţii pentru Copii şi Tineret (IBBY), Ministerul Culturii al Republicii Moldova, Ministerul Educaţiei al Republicii Moldova, Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova, Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu“ la Chişinău, Biblioteca Naţională pentru Copii „Ion Creangă”,  Uniunea Editorilor  din Republica Moldova în colaborare cu Primăria municipiului Chişinău, Direcţia Cultură, Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport Chişinău, Biblioteca Municipală „B. P. Haşdeu“ Chişinău, Comisia Naţională a Republicii Moldova pentru UNESCO, Uniunea Scriitorilor din Moldova, Uniunea Artiştilor Plastici din Moldova, Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova, CIE „MoldExpo“ S.A., Societatea de Distribuţie a Cărţii ”Pro-Noi”. Se va prezenta activitatea editurilor din Republica Moldova în domeniul cărţii pentru copii şi tineret, al publicaţiilor de referinţă, manualelor şi cărţilor din bibliografia şcolară. De asemenea, vor participa edituri din alte ţări, centre culturale şi ambasade în Republica Moldova.

Programul Salonului include expoziţii de carte, expoziţii de ilustraţii de carte, lansări de volume, precum şi un forum al copiilor. 
 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite