Comediant rus, discurs în limba română la Chișinău: „Tot ce spun este atent monitorizat de Rusia” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soțul celebrei Alla Pugaciova, comediantul Maksim Galkin, a vorbit în limba română, în timpul unui spectacol la Chișinău. Pugaciova, cel mai mare star pop sovietic, a anunțat luni că a părăsit Rusia.

Galkin alături de soția sa, Alla Pugaciova FOTO Arhivă
Galkin alături de soția sa, Alla Pugaciova FOTO Arhivă

Celebrul comediant le-a spus fanilor din Republica Moldova că a început să învețe limba română pentru că tot ce spune la spectacole este „atent monitorizat de Rusia, de Soloviov și Simonean”

De dragul conspirației, voi vorbi românește”, le-a mai spus artistul rus fanilor săi

Cel mai mare star pop sovietic a părăsit Rusia

Maksim Galkin este soțul Allei Pugaciova, cel mai mare star pop sovietic, care a anunțat la începutul săptămânii pe contul de Instagram că a părăsit Rusia. 

Artista le-a mulțumit fanilor ei „pentru dragoste și sprijin”, dar și „pentru capacitatea de a distinge adevărul de minciună”. 

„Mă rog pentru voi și pace în Țara Sfântă. Sunt fericită”, a mai adăugat Pugaciova. 

Cântăreața, considerată „regina muzicii pop sovietice”, a părăsit pentru prima dată Rusia în secret după 4 zile de la debutul războiului din Ucraina, însă a revenit în țară în luna august, afirmând ulterior că nu are de gând să emigreze.

Galkin, pe lista agenților străini

Între timp, Maxim Galkin, soțul cântăreței, a fost inclus la mijlocul lunii septembrie pe lista agenților străini, după ce a făcut o serie de declarații publice împotriva războiului dus de Rusia pe teritoriul Ucrainei. 

Astfel, artista a reacționat solicitând să fie, de asemenea, inclusă pe aceeași listă. 

În plus, Alla Pugaciova a condamnat invazia asupra Ucrainei pentru „scopuri iluzorii care ne-au transformat într-un stat paria”. Vedeta şi-a exprimat dezacordul cu privire la conflictul denumit de Kremlin drept o operaţiune militară specială,

„Dacă ei m-ar fi plăcut (n. red. susținătorii lui Putin), ar fi însemnat că trăiesc și cânt în zadar. Îi las să-și arate colții. Sunt niște lachei care s-au transformat în sclavi”, a mai spus Pugaciova, criticând dur deciziile Kremlinului. 

Republica MoldovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite