Cocoş a lăsat-o pe Elena Udrea pentru o „avocată“ din Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
roibu

Elena Udrea şi Dorin Cocoş s-au despărţit la începutul lunii trecute în cel mai mare secret, după o relaţie de 10 ani. Abia acum ies la iveală şi cauzele rupturii dintre ei. Se pare că afaceristul şi-a găsit la Chişinău o tinerică de doar 26 de ani.

Deşi toată lumea se aştepta ca superba politiciană de 39 de ani să-şi refacă viaţa după divorţ înaintea fostului soţ, iată că afaceristul de 52 de ani s-a descurcat mai bine, scrie Click.ro.

Se pare că el se iubeşte de ceva timp cu Diana Roibu, o tânără de 26 de ani, care a absolvit Facultatea de Drept de la Chişinău în 2010. Tot atunci, frumoasa cucerire a lui Cocoş şi-a încheiat şi stagiul de practică de doi ani la Clinica Juridică, o asociaţie care funcţionează în incinta Universităţii de Stat a Moldovei, unde au acces doar studenţii de la Drept.

„Au fost multe generaţii studenţi pe la noi. Nu ţin minte ca Diana să se fi remarcat în vreun caz. În Clinică primim cazuri de dificultate medie pentru care studenţii oferă consultanţă juridică, fără a-i putea reprezenta pe solicitanţi în instanţă“, a spus Tatiana Vizdoagă, directorul asociaţiei.

De atunci, tânăra studioasă a făcut pasul esenţial pentru a veni la Bucureşti şi, în 2011, şi-a dobândit cetăţenia română.

Aici l-a cunoscut pe omul de afaceri care are planuri mari cu ea. Dorin Cocoş a confirmat ieri că e într-o relaţie de început cu tânăra basarabeancă şi vrea să trăiască o viaţă normală alături de ea.

După toate aparenţele, nici Elena Udrea nu va aştepta mult pentru a-şi reface viaţa. După ce a devenit o femeie liberă, cea mai sexy reprezentantă a politicii româneşti pare că a înflorit.

Ea a atras toate privirile, duminică, la nunta fostului preşedinte al Parlamentului României, Roberta Anastase, unde a apărut într-o rochie decoltată.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite