Cine a fost Sorin Paciu, bărbatul despre care Sergiu Mocanu susţine că a fost împuşcat mortal de procurorul general

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Paciu FOTO Facebook
Sorin Paciu FOTO Facebook

Sorin Paciu, în vârstă de 34 de ani, din Chişinău, bărbatul ce a fost rănit mortal pe 23 decembrie, în localitatea Chetriş, Făleşti, aproape de Rezervaţia Pădurea Domnească, era proprietarul unei cariere de piatră din raionul Glodeni.

  El a absolvit Academia de Studii Economice, era căsătorit şi avea o fetiţă de trei ani. Pe pagina sa de Facebook, prietenii au postat mesaje de condoleanţe pe data de 26 decembrie, când au aflat că Sergiu a încetat din viaţă. 

Astăzi, câţiva dintre ei au postat şi ştirile privind acuzaţiile de omor aduse procurorului general, cu mesajul: sa stie o ţară întreagă!

Într-o poză de acum un an, numită după vânătoare, soţia şi fetiţa lui Sorin apar alături de un mistreţ mort. 

Un detaliu interesant din biografia acestuia este faptul că la alegerile parlamentare din 25 februarie 2001, el a candidat pe lista electorală a Blocului electoral “Alianţa Juriştilor şi Economiştilor”, alături de actualul procuror general Valeriu Zubco.

În aceeaşi listă electorală mai figura şi Ghenadie Sajin, directorul companiei Finpar Invest, despre care liderul Mişcării Antimafie Sergiu Mocanu a anunţat că este implicat în mai multe tranzacţii dubioase legate de Vlad Plahotniuc.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite