Celebra trupă Bad Boys Blue va susţine un concert la Făleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bad Boys Blue, o trupă ce făcea furori în anii 80
Bad Boys Blue, o trupă ce făcea furori în anii 80

La 22 mai, cu prilejul hramului oraşului Făleşti, locuitorii acestuia vor avea parte de mai multe surprize din partea omului de afaceri Renato Usatâi.

Programul manifestărilor finanţate de către omul de afaceri prevede inaugurarea unui izvor artificial cu cascadă, urmat de Campionatul naţional de kick-boxing pentru juniori. Peste o sută de copii din toată ţara, inclusiv 25 de participanţi din Făleşti, vor concura la lupta fără arme. Arena pe care se vor desfăşura competiţiile va fi instalată lângă havuzul orăşenesc. Valoarea premiilor oferite de Renato Usatâi în cadrul concursului se ridică la 100.000 de lei.

De la ora 16:00, pe strada principală a oraşului Făleşti va începe un concert grandios cu participarea celebrei trupe Bad Boys Blue din Germania, a celor de la Блестящие din Rusia, precum şi a cântăreţilor autohtoni Adrian Ursu, Nelly Ciobanu, Gheorghe Ţopa şi Evelina Vîrlan. 

Seara va culmina cu înmânarea unui sprijin financiar pentru toţi pedagogii din raionul Făleşti, cu valoarea totală de un milion de lei din partea lui omului de afaceri.

Renato Usatâi susţine că "acest omagiu este cel mai mic lucru prin care aş putea să-mi exprim recunoştinţa faţă de şcoala mea iubită şi faţă de pedagogii dragi".

Omul de afaceri dă asigurări că acţiunile sale filantropice vor continua.

Pe lângă aceasta, reprezentanţii diferitor pături sociale din cadrul raionului Făleşti vor beneficia de sprijin financiar în valoare de peste 350.000 lei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite