Articol publicitar

BNAA refuză eliberarea certificatelor „Carte Verde“ către GRAWE CARAT (P)

0
0
Compania austriacă este a treia ca mărime de pe piaţa asigurărilor din Republica Moldova FOTO Adevărul
Compania austriacă este a treia ca mărime de pe piaţa asigurărilor din Republica Moldova FOTO Adevărul

Compania GRAWE Carat nu poate elibera certificate „CARTE VERDE” din motiv că BNAA refuză în mod abuziv executarea Deciziei definitive şi irevocabile a Curţii de Apel. De mai bine de o lună de la decizia Curţii de Apel, GRAWE CARAT nu a primit certificatele „Carte Verde“ deşi are dreptul să le elibereze, fiind membru cu drepturi depline a BNAA.

„Din punctul nostru de vedere, acţiunile BNAA sunt extrem de abuzive. Decizia Curţii de Apel este definitivă şi irevocabilă, iar BNAA este obligată să respecte această decizie şi să returneze certificatele „Carte Verde” ale companiei noastre. Este ilegal ceea ce se întâmplă în acest moment şi vom continua lupta pentru apărarea drepturilor noastre în instanţele superioare naţionale şi internaţionale.” a declarat Peter Hronovsky, membru al Consiliului de Administraţie GRAWE Carat.

Începând cu 29 ianuarie 2014, Victor Cilibic şi alte persoane cu funcţii de răspundere care gestionează activitatea BNAA – în mod abuziv se eschivează de la executarea deciziei Curţii de Apel, invocând temeiuri ilegale, false şi formale privind imposibilitatea executării şi refuză returnarea certificatelor Carte Verde în număr de 71 000 de blanchete.
BNAA continuă să cauzeze daune materiale de proporţii companiei GRAWE Carat şi sfidează demonstrativ normele legale şi de conduită profesională.

Reamintim că, în luna octombrie, companiei GRAWE Carat i-a fost retrasă ilegal autorizaţia de eliberare a certificatelor Carte Verde ca urmare a acţiunilor cu efect de cartel ale SA "Moldasig" S.A., CIA "Asito" S.A., CA "Victoria Asigurări" S.A. şi CA "Klassika Asigurări" S.A., companii membre cu drepturi depline ale Biroului Naţional al Asigurătorilor de Autovehicule (BNAA).

Mai multe - Republica Moldova

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite