Arestaţi pentru furt auto, după ce au dat foc maşinii pentru a scăpa de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina furată a fost incendiată într-o pădure, iar numerele de înmatriculare au fost aruncate în apele Nistrului
Maşina furată a fost incendiată într-o pădure, iar numerele de înmatriculare au fost aruncate în apele Nistrului

Tinerii au aruncat numerele de înmatriculare în Nistru şi au incendiat maşina într-o pădure. Aceştia le-au spus poliţiştilor că vroiau să vândă automobilul pe bucăţi.

Făptaşii sunt din raioanele Anenii Noi şi Criuleni şi au fost luaţi pe sus de către poliţiştii din sectorul Ciocana, fiind bănuiţi de incendierea unui Nissan furat la sfârşitul lunii trecute, din Vadul lui Vodă. Printre ei se află şi un minor de 17 ani. 

Hoţii le-au spus poliţiştilor că au furat maşina pentru a o vinde pe bucăţi. Iniţial au pornit vehiculul cu o cheie similară, apoi au mers într-o pădure din Corjova, unde au scos numerele de înmatriculare şi le-au aruncat în Nistru. Ulterior au turnat benzină peste maşină şi i-au dat foc, pentru a-i ascunde datele inscripţionate, cu care ar fi putut fi identificată de către poliţişti.

Totodată, în timpul audierilor, făptaşii au mai recunoscut că au furat şi capace de canalizare pe care le vindeau la punctele de colectare a fiarelor vechi. 

În urma percheziţiilor efectuate la domiciliile celor trei tineri, poliţiştii au găsit mai multe bunuri furate, care au fost returnate proprietarilor de drept. Valoarea totală a pagubelor ajunge la aproximativ 80.000 de lei. Cei trei urmează să fie cercetaţi penal pentru furturi şi deteriorarea bunurilor altor persoane.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite