Angajaţii de la Institutul de Cardiologie îşi vor primi azi salariile restante

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii Institutului de Cardiologie îşi vor primi salariile restante. Foto: Dumitru Goncear
Angajaţii Institutului de Cardiologie îşi vor primi salariile restante. Foto: Dumitru Goncear

Personalul medical de la Institutul de Cardiologie îşi va încasa lefurile în cursul acestei zile. Anunţul a fost făcut de vicedirectorul instituţiei, Alexandru Cărăuş.

Personalul medical de la Institutul de Cardiologie şi-ar putea primi salariile restante în această săptămână. Potrivit vicedirectorului Alexandru Cărăuş, spitalul a semnat un acord cu Compania Naţională de Asigurări în Medicină în vederea achitării lefelor pentru medici, asistente şi personalul tehnic din instituţie. 

„Au fost nişte probleme, dar am reuşit să le depăşim. Am fost la Compania Naţională de Asigurări în Medicină şi azi se vor da salariile de pe ultimele două luni“, a spus vicedirectorul Institutului de Cardiologie, Alexandru Cărăuş.

Problemele de finanţare ale Institutului de Cardiologie datează încă de la începutul lui martie, imediat după ce acest spital a ieşit de sub managementul comun cu Spitalul Clinic Republican. Potrivit unor surse din interiorul instituţiei, luna trecută o parte din salarii au fost plătite dintr-un credit bancar contractat de directorul Mihail Popovici.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite