Alegeri Republica Moldova, turul doi. Maia Sandu: Dacă alegerile vor fi corecte, noi vom câştiga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul comun al PAS, PLDM, PPDA la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, a votat puţin după ora 12.00. Sandu se arată optimistă în ceea ce priveşte şansele sale de a câştiga alegerile, în cazul în care acestea nu vor fi fraudate.

„Am votat pentru oamenii minunaţi ai acestei ţări care i-am redescoperit şi sunt tare impresionată. Am votat pentru oamenii care cred în muncă. în adevăr, în educaţie, în bun simţ. Vreau să mulţumesc celor care s-au mobilizat, cei care nu au ajuns la vot să facă acest lucru. 

Vreau să fim vigilenţi să nu le permitem să ne fure votul. Mulţumesc celor care au luptat în aceste alegeri, care au crezut în oameni cinstiţi, oneşti. Eu cred că mobilizarea în diasporă este destul de bună, încă avem timp să reuşim să votăm într-un număr mare. Dacă alegerile vor fi corecte, noi vom câştiga. Primul lucru pe care trebuie să-l facem  este să redăm încrederea cetăţenilor Republicii Moldova, pentru asta voi pune în funcţii oameni oneşti, profesionişti”, a declarat Maia Sandu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite