Alegeri locale Republica Moldova. Voronin nu are încredere în niciun candidat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vladimir Voronin, preşedintele Partidului Comuniştilor din Republica Moldova FOTO: Arhiva Adevărul
Vladimir Voronin, preşedintele Partidului Comuniştilor din Republica Moldova FOTO: Arhiva Adevărul

Liderul Partidului Comuniştilor, Vladimir Voronin, susţine că nu are încredere în niciun candidat pentru funcţia de primar al municipiului Chişinău pentru că aceştia nu sunt capabili să facă faţă lucrurilor şi nici aşteptărilor pe care le au chişinăuienii, dar şi nici chişinăuienii nu trebuie să aibă aşteptări mari în condiţiile în care au căzut pradă promisiunilor şi influenţelor.

„Am votat pur şi simplu ca cetăţean al Republicii Moldova”, a declarat Vladimir Voronin după ce a ieşit din secţia de votare, transmite IPN.

Alegeri locale Republica Moldova. Voronin, pesimist

„De data aceasta, îmi pare mie, că vor fi probleme cu toţi acei care o să revină la conducerea organelor locale pe tot teritoriul Moldovei. Aşa corupţie şi aşa presiune asupra alegătorului, eu, de exemplu nu-mi amintesc niciodată. E clar lucru că cei care au murat miliardul de euro, au posibilitatea să-i cumpere pe aceşti alegători, dar noi trebuie să ne punem întotdeauna întrebarea ce urmează?”, a declarat Vladimir Voronin, precizând că îi pare rău că alegătorii au căzut pradă influenţilor.

Liderul PCRM a mai spus că nu are aşteptări mari de la acest scrutin ţinând cont de situaţia în întregime din ţară.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite