AFLĂ numele jucătorilor care au făcut declaraţii contra şefilor clubului Sfântul Gheorghe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sfântul Gheorghe este suspectată de trucare a meciurilor
Sfântul Gheorghe este suspectată de trucare a meciurilor

Preşedintele onorific al clubului de fotbal Sfântul Gheorghe Suruceni, Valeriu Reniță şi ex-antrenorul acestei echipe, Sergiu Caraman, totodată şi preşedinte al grupării au fost excluşi din fotbal pentru cinci, respectiv doi ani, pentru trucarea meciurilor. Ei au fost denunţaţi la o şedinţă de la FMF, prin declaraţiile a şapte fotbalişti.

La şedinţa ordinară a Comitetului de Etică al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal (FMF) au fost examinate declaraţiile a şapte foşti jucători ai echipei din Suruceni, care ar fi făcut declaraţii precum că cele două persoane din conducerea clubului i-a impus să participe la vicierea rezultatelor.

Aceste afirmaţii au fost făcute în cadrul şedinţei de fotbaliştii Mihai Plătică, Alexandru Vremea, Veaceslav Posmac, Andrei Prepeliţă, Ion Râmbu, Eugen Celeadnic şi Petru Ojog, dar şi de impresarul Dumitru Sandu.

Solicitat de jurnalişti, Iurie Gheorghiță a declarat că a fost demonstrată trucarea meciurilor echipei Sfântul Gheorghe cu Dacia, Zimbru și Găgăuzia, jucate în ediţia 2010/2011 a Campionatului Moldovei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite